pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Активісти конкурсу молодіжних проектів «Lviv Young Project» встановлять 40 екостанцій з пакетами для прибирання за собаками у Си

Тепер львів’яни піклуватимуться про чистоту рідного міста ще більш ретельно. Адже у Сихівському районі Львова вже з’явилися перші екостанції для прибирання за собаками. Екопроект львів’янки Ольги Кирилович та активістів громадської ініціативи Dog-Friendly City («Місто, дружнє до собак») став одним із переможців програми «Будуймо ЕКО Україну разом!» від екобренду «Чернігівське».

Загальна сума інвестицій, зроблених брендом на втілення проекту, склала 135 436 грн. Реалізатором проекту виступає Українська Біржа Благодійності (UBB).

Згідно з проектом «Встановлення спеціальних станцій для прибирання за собаками у Львові» паркові зони та вулиці міста обладнані спеціальними станціями-смітниками, які містять бокс із пакетами для прибирання за тваринами, інструкцію щодо їх використання і контейнер для сміття. Окрім свого функціонального призначення, станції також покликані компенсувати нестачу смітників у певних локаціях. До кожної станції в рамках екопроекту придбано піврічний запас біопакетів (250 тисяч), а також великі смітникові пакети для зручності працівників комунальних підприємств. Важливо, що ці новітні біопакети розкладаються на вуглекислий газ та воду протягом 3 років.

Оскільки у Львові наразі немає єдиної реєстраційної бази домашніх тварин і, відповідно, немає точних даних, яка саме кількість тварин проживає на Сихові, було складно розрахувати, яка кількість пакетів буде достатньою, приміром, на піврічний період. Тому було визнано недоцільним розпорошувати 40 станцій по всьому Львову, натомість, обрано один район для визначення витрат біопакетів, а також для загального відстеження ефективності запровадження таких екостанцій у інших районах міста. Локації для встановлення станцій на Сихові визначалися, відповідно до опитування мешканців Львова, проведеного влітку 2015 року. Як власники собак, так й інші городяни могли повідомити організаторам проекту про «гарячі точки» по всьому Львову, де найнеобхідніше встановлення таких станцій.

Наразі забір сміття зі станцій разом із сміттям зі звичайних смітників, здійснюють працівники львівських комунальних підприємств (ЛКП), на території яких вони встановлені, та їх підрядні організації. Обслуговування станцій не потребує додаткових робочих одиниць, а їх встановлення суттєво розвантажує працівників ЛКП, оскільки прибрати сміття з урни легше, аніж прибирати фекалії з газонів та тротуарів.

Тож завдяки зручним інноваційним конструкціям, власники собак, які мешкають на Сихові, можуть легко і швидко прибирати за своїми домашніми улюбленцями, не створюючи незручностей для тих, хто також прогулюється містом. Для додаткової зручності власників собак всі місця розміщення станцій нанесені на мапу сервісів для домашніх тварин hvist.org, а на самі станції нанесено QR-код, який містить посилання на цю мапу.

Інформаційна довідка:
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.
***
Українська Біржа Благодійності – міжнародний благодійний фонд, діяльність якого сконцентрована в основному в Інтернеті. Почавши свою роботу в 2012 році з презентації на Міжнародному філантропічному ланчі в Давосі, за 3 роки роботи проект зібрав понад 56,5 млн грн від 300 000 приватних донорів і компаній. На сайті ubb.org.ua представлені благодійні та соціальні проекти з різних категорій зі всієї країни. Це дозволяє людям вибрати і підтримати будь-який з них, а також отримати повну інформацію і звіти про виконану роботу. За час роботи ubb.org.ua на сайті опубліковано понад 800 проектів.
https://www.facebook.com/SUNInBev.UA
http://www.suninbev.com.ua/

За додатковою інформацією звертайтеся:
Прес-офіс компанії САН ІнБев Україна

Тимур Вейсов
Моб.: +38 067 5081008
Тел.: +38 044 2546373
email: [email protected]

Похожие пресс-релизы