pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

З’явився перший український телеканал у форматі високої чіткості для дітей − «ВОЛЯ CINE+ KIDS»

Лідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ запустила «ВОЛЯ CINE+ KIDS» − перший український телеканал у форматі високої чіткості для дітей. 1 лютого 2016 року канал ексклюзивно з’явився в пакетах телебачення провайдера у всіх містах його присутності.

– На сьогоднішній день наші власні телеканали «ВОЛЯ CINE+» дивиться майже півмільйона абонентів. І ми хотіли б, щоб із запуском «ВОЛЯ CINE+ KIDS» це стало справжнім сімейним задоволенням.
Діти − наше майбутнє. Тому дуже важливо те, що вони дивляться на телеекранах і що формує їх загальний розвиток, світогляд і патріотизм. Значну частину фільмів і мультфільмів на «ВОЛЯ CINE+ KIDS» створено українськими студіями, а решту контенту − від міжнародних кіностудій − повністю адаптовано для перегляду в Україні. І ні натяку на пропаганду. При підготовці цього каналу ми співробітничали з дитячими психологами, міжнародними фахівцями з дитячого контенту і батьками. Завдяки цьому наш канал «ВОЛЯ CINE+ KIDS» стовідсотково рекомендовано батьками для показу. Упевнена, вам він теж сподобається! − сказала директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

– Ми підтримуємо ініціативу створення нового дитячого каналу з програмами як українських, так і міжнародних виробників. Надзвичайно важливо розвивати напрям вітчизняного телепродукту й формувати свідомість саме наймолодших українських глядачів, адже це майбутнє України, яке ми створюємо сьогодні, − зазначила заступник Міністра інформаційної політики України Тетяна Попова.

Юних телеглядачів на «ВОЛЯ CINE+ KIDS» очікують зустрічі з героями улюблених казок і мультфільмів, увагу школярів привернуть захоплюючі анімаційні фільми й кіно. Канал буде цікавий і батькам, які разом із дітьми зможуть насолоджуватися переглядом блокбастерів від найкращих кіностудій світу.

«ВОЛЯ CINE+ KIDS» запропонує своїм глядачам шедеври таких провідних світових кіностудій, як Disney, NBC Universal, Touchstone, Marvel, StudioCanal, а також контент від національного виробника, зокрема студії «Укранімафільм». У програму включено всі частини навчально-виховного мультфільму «Уроки тітоньки Сови», який захоплююче розповідає юним чомучкам про навколишній світ, знайомить їх із правилами поведінки й іншою корисною інформацією.

Програма передач «ВОЛЯ CINE+ KIDS» будується з урахуванням режиму дня дітей різного віку. Канал має кілька голосових доріжок, включаючи мову оригіналу, завдяки чому улюблені фільми легко можуть стати посібниками для вивчення іноземних мов.
До 1 травня «ВОЛЯ CINE+ KIDS» ретранслюється у спеціальному промо-режимі, і його можна дивитися по всій Україні майже у всіх пакетах телебачення компанії ВОЛЯ. Канал буде доступний також у стандартній цифровій якості.

Детальну інформацію про пакети і території мовлення «ВОЛЯ CINE+ KIDS» можна знайти на сайті volia.com.

Похожие пресс-релизы