pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком забезпечив безперебійну роботу он-лайн радіостанції Urban Space Radio

Укртелеком побудував оптичну лінію зв’язку до першого громадського ресторану в Івано-Франківську Urban Space 100, у приміщенні якого розташовується Urban Space Radio

Укртелеком як національний оператор зв’язку реалізує проекти для бізнес-клієнтів в усіх куточках країни. Нещодавно провайдер інвестував кошти у побудову оптичної лінії зв’язку до першого громадського ресторану в Івано-Франківську – Urban Space 100. Партнер використав цю лінію для забезпечення безперебійної роботи радіостанції Urban Space Radio, яка транслюється он-лайн з листопада 2015 року та розповідає про міську культуру, урбаністичні процеси та нову українську музику. Наразі ця радіостанція найбільш популярна серед слухачів у Києві, Львові та Івано-Франківську.

«Укртелеком активно розвиває співпрацю з корпоративними клієнтами, пропонуючи сучасні телекомунікаційні рішення, – підкреслює Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного сегменту ПАТ «Укртелеком». – Наш новий клієнт – громадський ресторан в Івано-Франківську є чудовим прикладом того, як об’єднання ініціативних людей може впливати на розвиток свого міста. Ми раді долучитися до такого проекту та сприяти реалізації ідей засновників цього закладу».

Громадський ресторан Urban Space 100 було відкрито на кошти 100 соціально активних людей у грудні 2014 року. Концепція закладу полягає у тому, що прибуток ресторану спрямовується виключно на реалізацію громадських проектів, що розвивають міське середовище Івано-Франківська. За понад рік існування в закладі було проведено близько 250 різноманітних заходів, а кошти було спрямовано на наступні проекти: «Франківський вуличний малюнок», «Музично-соціальний пост-панк проект «Пенсія», проект Urban Space Radio, «Оновлення Різдвяної Шопки» – виготовлення декорацій для Різдвяної інсталяції в центрі Івано-Франківська, тощо.

Довідка:
Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку й передачі даних, послуги Дата-центру, фіксована і мобільна телефонія та «хмарні» рішення.

Urban Space 100 – це соціальне підприємство у форматі ресторану з крамницею, книгарнею та громадським простором, який об’єднує людей на подіях різного формату: публічних дискусіях, презентаціях, громадських обговореннях, воркшопах, відкритих лекціях, творчих вечорах. Також у ресторані розташована прозора студія «Urban Space Radio». Основна ідея проекту – створити громадський ресторан в Івано-Франківську, що стане успішним прикладом об’єднання соціально активних людей навколо ідеї розвитку свого міста. 80% прибутку ресторану направляють винятково на підтримку інших громадських ініціатив Івано-Франківська. Фундаторами є 100 людей. На щоквартальних загальних зборах вони вирішують, який із проектів отримає фінансування від громадського ресторану.

Urban Space Radio – це он-лайн радіо, що розповідає про міську культуру, урбаністичні процеси та нову українську музику. «Urban Space Radio» має підвищити рівень залученості громадськості до процесів розвитку міст. Цього досягають завдяки незалежному і на 100% прозорому медіа-каналу. Прозорість і публічність радіостанції є інституційною та фізичною: її скляна студія розташована в публічному просторі – громадському ресторані «Urban Space 100» у центрі Івано-Франківська. За конструкцією така радіостудія є унікальною та єдиною в Україні. Музичне наповнення стріму складається тільки з сучасних українських проектів: інді, альтернативи, електронної музики.

Похожие пресс-релизы