pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ОТП Банк і Shell подарували більше 11 000 літрів палива учасникам акції «Бензиноманія 2.0»

За результатами спільної акції ОТП Банку і мережі АЗС «Shell» «Бензиноманія 2.0», яка проходила в період з 1 липня по 31 грудня 2015 року, надаючи всім власникам платіжної карти Shell - OTP Bank, а також всім бажаючим її оформити, можливість отримати гарантований подарунок та взяти участь в розіграші головних призів, 1 101 щасливчик отримали 11 550 літрів бензину Shell V-Power Nitro +.

Акція проводилася в шість етапів, за підсумками кожного з яких серед усіх учасників, які виконали умови акції, а також за весь період акції розрахувалися в торговій мережі на загальну суму 5 000 грн і більше, розігрувався головний приз - 100 літрів бензину Shell V-Power Nitro +. А кожен, хто в період дії акції розраховувався ко-бренд картою Shell - OTP Bank на суму від 2 000 грн за місяць за паливо на АЗС Shell гарантовано отримував 10 літрів бензину Shell V-Power Nitro +.

Таким чином, 1 095 учасників, які виконали умови акції, отримали в подарунок по 10 літрів бензину Shell V-Power Nitro +, а 6 переможців кожного з етапів акції отримали головні призи - по 100 літрів високоякісного палива.

Крім того, за умовами акції, кожного, хто відкрив спільну платіжну карту Shell - OTP Bank і розрахувався новою картою на АЗС Shell за паливо, чекала знижка 50% на 10 літрів палива АЗС Shell.

Наразі ОТП Банк пропонує держателям кобрендових карток «Shell - OTP Bank» такі додаткові переваги і сервіси:
- безкоштовне користування класичною карткою MasterCard класу World протягом першого року після оформлення;
- можливість оформлення кредитної лінії;
- накопичення SMART-балів, а також їх обмін на подарунки мережі АЗС Shell.
Більш детальну інформацію про карткові продукти ОТП Банку можна отримати на сайті банку або за телефоном служби підтримки клієнтів-власників платіжних карток ОТП Банку 044 490 05 26.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «ОТП Факторинг Україна», ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы