pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

OTP Group підбиває підсумки 2015 року

За результатами 2015 року консолідований скоригований прибуток міжнародної фінансової групи OTP Group склав 120,2 млрд форинтів, що на 2% перевищує результат 2014 року. Бухгалтерський прибуток OTP Group за результатами 2015 року склав 63,2 млрд форинтів, у той час як результатом минулого року став збиток у розмірі 102,3 млрд форинтів.
Внесок дочірніх компаній в загальний результат Групи в 2015 році дублює ситуацію роком раніше: найбільша частка в консолідованому скоригованому прибутку належить DSK Bank в Болгарії - 52,5 млрд форинтів. Інші дочірні компанії Центрально та Східноєвропейського регіону, за винятком Сербії, також вели прибуткову діяльність в 2015 році, забезпечивши сукупний дохід 5,9 млрд форинтів. Сукупний результат банків в Україні та Росії, незначно покращившись, залишається негативним - 40,3 млрд форинтів і 15,1 млрд форинтів відповідно. Крім того, російський онлайн-банк Touch Bank в 2015 році також зафіксував негативний результат в розмірі 4,8 млрд форинтів.
Фінансовий результат материнського банку Групи OTP Bank Plc. в Угорщині в 2015 році склав 123,4 млрд форинтів. 10% зниження в порівнянні з результатом роком раніше обумовлено перш за все 6% зниженням чистого процентного доходу, а також 9% збільшенням резервів.
Загальний кредитний портфель OTP Group, скоригований з урахуванням коливань валютних курсів, скоротився на 8% в порівнянні з результатом минулого року і на 2% в квартальному численні. При цьому, максимально позитивну динаміку приросту кредитного портфеля продемонстрували дочірні банки в Румунії та Сербії - 25% і 17% відповідно.
Депозитний портфель OTP Group, скоригований з урахуванням коливань валютних курсів, продовжує демонструвати позитивну динаміку, збільшившись на 5% в річному численні і на 3% - в квартальному. При цьому, найбільший приріст депозитного портфеля був зафіксований у дочірніх банків в Болгарії і Румунії - 16% і 51% відповідно.
У 2015 році Група зберегла стійкі позиції ліквідності і капіталізації. До кінця 2015 року валові резерви ліквідних активів Групи досягли еквівалента 8,6 млрд євро. Консолідований коефіцієнт достатності базового капіталу першого рівня OTP Group відповідно до МСФЗ (Common Equity Tier 1) склав 13,3%. Неконсолідований коефіцієнт достатності базового капіталу першого рівня (Common Equity Tier 1) OTP Bank Plc. на кінець 4-го кварталу 2015 року склав 22,6%.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «ОТП Факторинг Україна», ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы