pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком реформує компанію за допомогою технічної модернізації

Прийнявши в 2015 році рішення інвестувати кошти в технічну модернізацію компанії, Укртелеком переходить на якісно новий рівень
Про це в п'ятницю 18 березня на конференції «#TIM: Tech & Solutions» 2016 заявив Дмитро Микитюк, директор технічної дирекції ПАТ «Укртелеком». «Це не просто технічна модернізація, це модернізація компанії в цілому: вдосконалення процесів, зміна ставлення до клієнтів, оновлення корпоративної культури», – сказав експерт.
Під час своєї доповіді на спеціалізованому заході IT-галузі Дмитро Микитюк розповів про принципи, ґрунтуючись на яких керівництво прийняло рішення про модернізацію. Виступаючи в дискусійному блоці «IT-2016: економимо чи заробляємо», директор технічної дирекції Укртелекому акцентував увагу на наявності серйозних економічних загроз для підприємства з таким величезним історичним бекграундом. Йдеться про близько 1,5 млн км мідного кабелю, окремі об'єкти з технологіями 50-річної давності, складність бізнес-процесів. Модернізація дасть змогу компанії збільшити спектр пропонованих послуг і ефективніше керувати інфраструктурою.
Як відомо, проект модернізації телекомунікаційної мережі Укртелекому передбачає, що оператор отримає технологічну підтримку від Huawei та фінансову – від CDB. «Це привабливі фінансові умови навіть за докризовими мірками. Ми інвестуємо в партнерстві», – розповів Дмитро Микитюк.
Він представив присутнім на «#TIM: Технологія і рішення 2016 року» план, відповідно до якого в 2016-2017 роках компанія зробить серйозний стрибок назустріч клієнтам не тільки в В2С, а й в В2В: індивідуальне партнерство; оптичний інтернет до 1 Гбіт/с; хмарні сервіси; інтерактивне телебачення; інтернет, захищений від DDoS-атак.
Конференція «#TIM: Tech & Рішення 2016 року» – спеціалізований захід для керівників ІТ-підрозділів провідних українських компаній. Це своєрідний дискусійний майданчик для вирішення актуальних галузевих проблем: розвиток ринку, IT-побудова стратегії бізнесу і розстановка пріоритетів у відповідних бюджетах компаній. Укртелеком виступив партнером «#TIM: Tech & Рішення 2016 року».
Довідка:
Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.
Сьогодні компанія обслуговує майже 7,2 мільйони абонентських ліній фіксованої телефонії, широкосмуговий безлімітний інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Похожие пресс-релизы