pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Гравець з Черкащини виграв у «Лото-Забава» мільйон гривень

27 березня 2016 під час розіграшу 868 тиражу лотереї «Лото-Забава» стало відомо про зрив грошового призу розміром в 1 мільйон гривень. Гроші дістануться власнику виграшного лотерейного білету під номером 82342. Це вже четвертий виграш у 2016 році розміром від 1 мільйону та більше.
Наразі відомо, що переможець придбав білет «Лото-Забава» 22 березня у місті Тальне Черкаської області у WI-FI кафе за адресою вул. Гагаріна, 25.
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає переможця та із нетерпінням очікує на нього у найближчому представництві для оформлення виграшу.
До речі, за весь час проведення лотереї «Лото-Забава» мільйонерами та мультимільйонерами стали вже 243 українця. Нагадаємо, що за минулий рік гравцями лотереї «Лото-Забава» було виграно 34 автомобілі, 2 квартири та головні грошові призи на суму майже у 32 мільйони гривень. Всього у 2015 році мільйонерами та мультимільйонерами стали 22 українці. Серед них троє переможців зірвали по Джек-поту, а інші 19 виграли по одному мільйону гривень.

Довідка: Оператор державних лотерей «М.С.Л.» є правонаступником відомого радянського державного підприємства «Спортлото» та найбільшим лотерейним оператором у Східній Європі.
З 1993 року «М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації Державних і ТОТО лотерей (The European Lotteries).
У червні 2013 року лотерейний оператор «М.С.Л.» отримав «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від Європейської лотерейної асоціації.
Компанія «М.С.Л.» зарекомендувала себе як надійний та відкритий перед державою та гравцями оператор державних лотерей. Такі державні лотереї як «Лото-Забава», «Мегалот» та «Спортпрогноз» проводяться вже більше 10 років та є найбільш улюбленими серед населення.
За власні кошти компанії «М.С.Л.» було збудовано і у листопаді 2014 року введено в експлуатацію універсальний учбово-тренувальний центр «Льодограй» - перспективний, повністю публічний соціальний проект (м.Богуслав, Київська область). Компанія взяла на себе обов’язки з фінансування центру «Льодограй» протягом 10 років.
З 2000 по 2014 рік включно компанія «М.С.Л.» виступала спонсором кінофестивалю «Молодість» та його Гран-прі (головного призу).

Контактна інформація:
Україна, 01004, м. Київ, вул. Шовковична, 50-А
Телефон: +38 044 461 92 18
Факс: +38 044 461 92 19
Прес служба «М.С.Л.»:
e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы