pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ПАТ «Діамантбанк» підвів підсумки роботи за перший квартал 2016 року

За результатами перших трьох місяців поточного року ПАТ «Діамантбанк» продемонстрував позитивну динаміку росту і продовжує проводити прибуткову операційну діяльність.

За підсумками фінансової звітності першого кварталу 2016 року чисті активи банку становлять 7 724,73 млн грн. Кредитно-інвестиційний портфель ПАТ «Діамантбанк» склав 5 026,74 млн грн. Окрім цього, банк збільшив резерви під активні операції на 356,55 млн грн, завдяки чому чистий фінансовий результат склав мінус 287,40 млн грн. Таким чином, операційний прибуток від поточної діяльності склав 69,15 млн грн.

ПАТ «Діамантбанк» один із перших завершує план докапіталізації згідно вимог законодавства України. Акціонери збільшили статутний капітал банку на 300 млн гривень. Сума статутного капіталу банку після його реєстрації в НБУ становитиме 510 млн грн та перевищуватиме регулятивну норму, встановлену Законом України «Про банки і банківську діяльність», відповідно до якої мінімальний розмір статутного капіталу банку не може бути менший, ніж 500 млн грн.

«Підтримка акціонерів, найкращий професійний колектив та консервативна політика проведення активних операцій – запорука стабільності та впевненості в завтрашньому дні нашого банку. В цих нелегких умовах для банківського сектору України нам є чим пишатись: операційна модель банку прибуткова, клієнти нам довіряють, що підтверджується збільшенням поточних рахунків як юридичних, так і фізичних осіб.

На жаль, ми не бачимо суттєвого покращення в економіці країни, тому і надалі будемо дотримуватись консервативної стратегії кредитування, підтримуючи виключно тих клієнтів, з якими працюємо, і розуміємо їхню господарську діяльність та динаміку розвитку. Переживши важкі 2013-2015 роки, для більшої впевненості в непохитності нашої ліквідної позиції, ми збільшили наш портфель високоліквідних вкладень у державні цінні папери країни до 1,1 млрд грн, що дає нам впевненість у подоланні найбурхливіших стресових ситуацій, які можуть статись у країні в майбутньому та вплинути на ліквідність банківського сектору» – зазначив Олег Ходачук, Голова Правління ПАТ «Діамантбанк».

У січні 2016 року ПАТ «Діамантбанк» достроково та в повному обсязі погасив заборгованість по кредиту рефінансування НБУ і на сьогодні заборгованості за рефінансуванням перед НБУ немає.

Демонструючи стабільний розвиток Діамантбанк увійшов до першої групи банків України, що наразі нараховує 10 фінансових установ. Банк продовжує успішно реалізовувати програму розвитку діючої мережі відділень, направлену на покращення якості обслуговування клієнтів у 95 відділеннях по всій Україні.

Похожие пресс-релизы