pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком встановив програму «Skype for business» для співробітників компанії

Оператор провів планове переключення внутрішніх користувачів на нову, зручнішу та сучаснішу систему об’єднаних комунікацій – «Skype for business» від корпорації «Microsoft»

У березні 2016 року Укртелеком завершив оновлення серверних операційних систем, що дозволило задіяти платформу «Skype for Business Server 2015» (S4B). Забезпечення необхідної інфраструктури, функціональна віртуалізація, планування та тестування, що передували впровадженню нової системи об’єднаних комунікацій, здійснювали IT-фахівці компанії протягом близько шести місяців.

«Модернізація, яка триває в Укртелекомі, стосується в тому числі й ІТ-систем, що використовують у своїй роботі наші спеціалісти, – розказує Анатолій Вовнюк, директор з інформаційних технологій ПАТ «Укртелеком». – Тепер колеги, що працюють в усіх регіонах країни можуть організувати спільну відеоконференцію та демонструвати необхідні файли, а також телефонувати до мережі традиційної телефонії, що в цілому сприятиме підвищенню ефективності їх роботи».

Особливості S4B: можливість інтеграції з приватним «Skype» співробітника та стабільна робота на мобільних пристроях, відеодзвінки, показ презентацій PowerPoint, передача файлів, можливість здійснювати дзвінки до загальної системи телефонії тощо. В цілому, нова система поєднала переваги попередніх версій корпоративного продукту «Lync» та приватного «Skype». Один з критеріїв успіху проекту – максимально швидкий перехід на S4B, без жодних дій кінцевих користувачів, а також з мінімальними адміністративними зусиллями команди ІТ. З S4B це можливо.

Укртелеком продовжує успішне співробітництво з компанією Microsoft у межах чинних договорів «Premier Support» та «Enterprise Agreement». На початку квітня 2015 року з виходом нової версії продукту «Lync» відбувся його ребрендінг та він отримав нову назву «Skype for Business».

Похожие пресс-релизы