pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

VISA та сервіс грошових переказів PAY2YOU запускають всеукраїнську акцію

У рамках активності, що проходитиме з 5 квітня до 20 травня 2016 року клієнти зможуть поповнювати картки Visa без комісії.

Для того, щоб отримати економію, потрібно скористатися сервісом PAY2YOU для поповнення картки у терміналах самообслуговування. Перші 4 поповнення до 500 грн кожне доступні без комісії. Внесена у термінал готівка практично миттєво зараховується на картковий рахунок клієнта і стає доступною для розрахунків.

Термінали самообслуговування найпростіше віднайти біля продуктових супермаркетів та інших магазинів. Процес поповнення є повністю безпечним оскільки клієнт вказує лише номер картки, не вводячи персональні дані, такі як термін дії або ж CVC-2 (три цифри на зворотному боці картки) код.

«Таким чином ми хочемо розповісти клієнтам, що передача грошей може бути набагато дешевшим та зручнішим процесом. Коли вам необхідно якнайшвидше зробити переказ, в першу чергу ви будете шукати найпростіший спосіб. Але що робити, якщо ваш отримувач знаходиться за 800 км від вас? Якраз в такий момент вам знадобиться термінал самообслуговування», — розповідає співзасновник сервісу Pay2You Станіслав Островський.

Сервіс поповнення на сьогодні є одним із найзручніших способів допомогти грошима батькам, дітям, розрахуватися за придбаний на дошці об’яв товар, поповнити свою банківську картку, чи оплатити за надану послугу. Отже, якщо номер вашої картки починається на «4», ви автоматично стаєте учасником акції від VISA.

Поповнити картку без комісії можна у будь-якому терміналі мережі RegulPay по всій території України. Оберіть найближчий до вас термінал просто зараз → https://p2y.com.ua/visa/#get-map.

Детальніше про умови акції читайте тут → https://p2y.com.ua/visa/.

Похожие пресс-релизы