pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Ольга Харлан увійде до складу команди Visa на Олімпійських та Паралімпійських іграх 2016 у Ріо

До команди Visa Rio входять більше 30 перспективних спортсменів олімпійців та паралімпійців

Київ, 17 травня – Компанія Visa оголосила про спонсорську підтримку української фехтувальниці та золотої олімпійської медалістки Ольги Харлан під час підготовки до Олімпійських ігор 2016 у Ріо. Ольга Харлан приєднається до Команді Visa Rio, яка об'єднує більш ніж 30 спортсменів, що представляють більш ніж десять країн світу, включаючи Австралію, Білорусь, Бразилію, Канаду, Китай, Корею, Японію, Мексику, Росію, Сербію, США та Україну.

«Я рада представляти Україну на Олімпійських іграх 2016 в Ріо і бути серед висококласних спортсменів з Команди Visa», – сказала Ольга Харлан. – «Для мене заручитися підтримкою не лише моїх українських уболівальників, але й Visa та інших учасників Команди Visa – це велика відповідальність, але й ще один стимул до перемоги».

Visa надає значну підтримку спортсменам, які прагнуть досягати поставлених цілей як у спорті, так і в житті. Visa підтримує Олімпійський рух ще з 1986 р. і в період з 1988 по 2020 рр. виступає спонсором усіх Олімпійських ігор. В рамках Команди Visa компанія надала підтримку більше 300 спортсменам-олімпійцям.

«Ми раді вітати спортсменів в команді Visa Rio і підтримувати їх на шляху до нових спортивних досягнень», – заявив Дмитро Крепак, регіональний менеджер Visa в Україні, Грузії та Вірменії. – «Від імені компанії Visa та наших співробітників в усьому світі вітаємо Ольгу Харлан з її спортивними досягненнями, бажаємо подальших перемог і дякуємо за той приклад, який вона подає своїм уболівальникам по всьому світу».

Visa запрошує спортсменів в свою команду, беручи до уваги їхні спортивні досягнення, громадську діяльність, а також особистий шлях кожного спортсмена, який привів їх до участі в Олімпійських та Паралімпійських іграх.

Разом з Ольгою Харлан у команду Visa увійшли й інші спортсмени з країн СНД і Південно-Східної Європи. Серед них плавчиха Олександра Герасименя з Білорусі та тхеквондистка Міліца Мандіч із Сербії.

Раніше Україну в Команді Visa представляли такі спортсмени як легкоатлет Сергій Бубка, гімнаст Олександр Воробйов, стрибун у воду Ілля Кваша, біатлоністки Віта і Валентина Семеренко.

У 2016 році Visa святкує 30-річчя партнерської програми з Олімпійськими іграми. Компанія з радістю ділитиметься захоплюючими новинами про підготовку спортсменів Visa Rio до Олімпійських ігор, які почнуться 5 серпня 2016 року.

###
Про компанію Visa
Visa є глобальною платіжною системою, яка забезпечує доступ держателям карток, торгово-сервісним підприємствам, фінансовим і урядовим установам у понад 200 країнах світу до швидкої, безпечної та надійної мережі електронних платежів. Електронні платежі здійснюються за допомогою глобальної інноваційної процесингової системи VisaNet, яка здатна обробляти понад 65 000 транзакцій щосекунди, забезпечуючи захист від шахрайства для споживачів і надаючи гарантії здійснення платежів для торгово-сервісних підприємств. Visa не є банком, не випускає платіжні картки, не встановлює комісій або процентних ставок для споживачів, а також не видає кредитів держателям карток. Разом з тим, інноваційні рішення Visa дають змогу фінансовим організаціям запропонувати своїм клієнтам широкий вибір фінансових інструментів, включно з дебетовими, передплаченими та кредитними продуктами . Більш детальну інформацію Ви можете отримати на сайті corporate.visa.com, visa.com.ua, facebook.com/VisaUA.

Контакти для ЗМІ:

Анна Сердюк
Менеджер з корпоративних комунікацій Visa, CНД та Південно-Східна Європа
+38 044 22 00 300
[email protected]

Похожие пресс-релизы