pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ОТП Банк збільшує бонус до ставки по депозиту онлайн до 2,5%

Безперервно адаптуючи продуктово-сервісні пропозиції до реальних потреб клієнтів і активно розвиваючи канали обслуговування, ОТП Банк збільшує бонус до ставки по депозиту при оформленні вкладу за допомогою системи інтернет-банкінгу OTP Smart з 2% до 2,5%.
Тепер, окрім всіх переваг дистанційного банкінгу в управлінні власними фінансами, клієнти мають можливість отримати додаткові 2,5% до ставки по строкових вкладах у гривні, включаючи депозит з виплатою відсотків після закінчення дії договору, а також депозит із щомісячною виплатою відсотків.
Завдяки тому, що система інтернет-банкінгу OTP Smart передбачає широкий перелік інструментів для здійснення більшості банківських операцій оперативно і з найменшою залежністю від режиму роботи банку, клієнти зможуть оцінити безперечні переваги обслуговування онлайн.
На базі системи OTP Smart, крім відкриття депозитів онлайн, до послуг користувачів такі опції як оплата послуг, зокрема, комунальні платежі, поповнення рахунків мобільних операторів, ігрових акаунтів і поповнення балансів рахунків провайдерів інтернету і телебачення, а також доступ до продуктово-сервісних пропозицій банку, серед яких зняття карткових лімітів, погашення кредитів, перегляд балансу і деталей рахунків, формування виписок, грошові перекази тощо.
Активно розвиваючи альтернативні канали обслуговування, ОТП Банк паралельно нарощує і можливості підтримки клієнтів. Так, з метою надання клієнтам інформації в інтерактивному режимі в мережі Інтернет було розроблено посібник користувача системи.
Більш детальну інформацію можна отримати у Інформаційному центрі ОТП Банку за телефоном (044) 459-05-05, (044) 290-92-05 або e-mail [email protected].

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «ОТП Факторинг Україна», ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы