pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Інтернет від Укртелекому: 55 тисяч користувачів у 57 містах і селах Сумщини

Кількість користувачів інтернету від Укртелекому на Сумщині сягнула 55 тисяч

Протягом останніх років оператор інвестує в розширення географії покриття та модернізацію мережі інтернет. Особлива увага приділяється інтернетизації невеликих населених пунктів, що дозволяє їм вийти на новий рівень розвитку.

Сьогодні безлімітний інтернет від Укртелекому є у 57 населених пунктах Сумської області, зокрема і у 44 селах та селищах міського типу.

Для своїх інтернет-абонентів компанія пропонує нові, сучасні та доступні пропозиції. Наприклад, послуга «Інтерактивне TV» поєднує в собі цікавий контент та інтерактивні можливості. Клієнти мають можливість самостійно керувати своїм телевізором: телепрограми вже розподілено за категоріями (новини, сімейні, спортивні, розважальні тощо), у відеотеці працює зручний пошук. Також можна ставити телепрограми на паузу (до 10 хв), перезапускати передачі прямого ефіру на початок або переглядати їх у записі в зручний час.

Компанія прагне забезпечувати максимальну кількість українців доступом до мережі, реалізуючи низку проектів. Оператор розпочав стратегічну модернізацію своєї телекомунікаційної мережі, що передбачає, зокрема, заміну ADSL на сучасніші технології. Завдяки цьому абоненти Укртелекому матимуть доступ до інтернету на швидкості до 50 Мбіт/с за технологією VDSL та до 1 Гбіт/с – за FTTH/GPON.

Укртелеком є лідером ринку фіксованого доступу до мережі інтернет, який надає послуги в усіх регіонах країни. Сьогодні інтернетом від Укртелекому користується понад 1,6 млн. абонентів у 2 тисячах населених пунктів України.

Похожие пресс-релизы