pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Українська енергетична біржа за один тиждень провела три торгові сесії продукцією виробництва ПАТ "Укргазвидобування" на загальн

ПАТ "Укргазвидобування" вперше виставила нафтопродукти на електронні біржові торги два рази за тиждень. Перші з них традиційно відбулися у вівторок (5 липня), де з виставлених 9150 тонн нафтопродуктів було реалізовано 4440 тонн, загальною вартістю 70,475 млн грн. Другі ж електронні торги, які за словами генерального директора Української енергетичної біржі Олександра Коваленка також планується зробити традиційними, відбулися 8 липня та були відзначені реалізацією 670 тонн бензинів та дизельного пального з заявлених 3475 тонн, загальною вартістю ‎‎13,916 млн грн.

В свою чергу у четвер, 7 липня 2016 року, на торговому майданчику ТБ "Українська енергетична біржа" пройшов біржовий аукціон з продажу скрапленого газу для внутрішнього ринку, у підсумку якого ПАТ "Укргазвидобування" реалізувало 6034 тонн скрапленого газу загальною вартістю 89,272 млн грн. Спеціалістами біржі відзначається продовження стрімкого зростання ціни на СВГ у коридорі від 31,13% до 41,63% у порівнянні з минулим аукціоном, який відбувся 23 червня. Найбільше зростання цін відзначається по автомобільних партіях СПБТ.

"Під час торгів нами було відзначено високий рівень попиту на весь ресурс, що відображає поточний попит на внутрішньому ринку скрапленого газу. Експертами неодноразово повідомлялося про зростаючий дефіцит у даному сегменті ринку, що пов’язано зі зниженням обсягу запасів у великих операторів, а також із дефіцитом імпортованого газу. Ми повністю забезпечуємо проведення біржових торгів на вільному ринку, що позитивно впливає на формування ринкової ціни, яка, в свою чергу, залежна від співвідношення попиту та пропозиції", - сказав Олександр Коваленко.

ПАТ "Укргазвидобування" прийняло рішення про проведення торгів двічі на тиждень. Тепер у учасників ринку буде вдвічі більше можливостей для закупівлі нафтопродуктів та дозволить більш точно демонструвати настрої та загальні тренди ринку.

https://www.ueex.com.ua/ukr/presscenter/news/4541962/

Похожие пресс-релизы