pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Діамантбанк підготував ексклюзивні подарунки до новорічно-різдвяних свят

Спеціально до свят Діамантбанк поповнив асортимент дорогоцінних монет новорічної серії. Нова колекція присвячена півню, який за східним календарем є символом наступного року, а також талісманом амбіційних індивідуалістів і любителів прекрасного, народжених під цим знаком.

Ексклюзивно і тільки у відділеннях Діамантбанку для своїх рідних і друзів можна придбати оригінальні монети найвищої якості, які водночас є пам'ятним сувеніром і навіть інвестиційним інструментом. Особливо вишуканим подарунком стануть набори «Рік Півня» з трьох та чотирьох монет різної ваги в елегантних червоно-чорних футлярах. Всі монети Пертського монетного двору (Австралія) відчеканені з чистого срібла 999 проби лімітованим тиражем – лише 1000 штук. На їхньому реверсі зображено сімейство символу 2017 року – півень і курка, які гуляють з трьома курчатами серед бамбукового листя і квітів. На аверсі – профіль королеви Єлизавети ІІ. Набір з чотирьох монет відрізняється лише видами оформлення та оздобленням, зокрема було використано позолоту окремих елементів зображення та кольоровий фотодрук.

Крім того, особливою популярністю зараз користуються дорогоцінні монети з різдвяною символікою. Серед новинок – срібна монета «Різдво» у формі зірки. На реверсі зображена перев'язана червоною стрічкою палаюча свіча в оточенні святкового вінка з падуба. На аверсі за традицією викарбувано портрет королеви Єлизавети II. Зберігається монета-зірка в ілюстрованій листівці з 3D-ефектом.

Ознайомитися з каталогом монет можна на офіційному сайті банку: http://diamantbank.ua/coins.html

Похожие пресс-релизы