pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Амбасадори стійкого розвитку Henkel Україна провели тематичні уроки для київських школярів

У грудні 2016 року представники компанії Henkel Україна провели два уроки екологічної грамотності для учнів 3-4 класів київської школи. Слухачами курсу стали близько 100 школяриків.

Відповідну практику Henkel запровадила ще в 2012 році. В рамках соціальної ініціативи «Посли стійкого розвитку» у представництвах компанії в усьому світі регулярно проводяться тренінги для співробітників. Отримавши необхідні знання та сертифікати амбасадорів стійкого розвитку, вони в подальшому можуть поширювати їх – як на рівні компанії, так і за її межами.

Важливою складовою даної ініціативи є співпраця із загальноосвітніми школами. Уроки в першу чергу орієнтовані на учнів молодших і середніх класів, та проходять в ігровій формі. Це дозволяє діткам максимально ефективно засвоювати інформацію, і згодом приміняти отримані знання на практиці.

Компанія Henkel Україна вперше долучилася до цієї ініціативи у 2016 році. На початку літа амбасадори стійкого розвитку компанії провели уроки, присвячені відповідальному використанню природних ресурсів, для учнів 1-4 класів київської школи №46. Реакція школярів показала, що ініціатива не просто має право на існування, а є вельми важливою і потрібною. Наприкінці уроків всім юним «амбасадорам стійкого розвитку» вручили сертифікати про проходження курсу та пам’ятні еко-подаруночки.

Похожие пресс-релизы