pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Перше відділення ОТП Банку європейського формату відкриває двері для клієнтів в Києві

Безперервно вдосконалюючи якість сервісу та дедалі адаптуючи обслуговування клієнтів в Україні до найвищих стандартів материнського банку, 19 грудня для киян і гостей столиці відкрило двері нове відділення ОТП Банку європейського формату «Дарницьке».
Перерізавши урочисту стрічку, голова правління ОТП Банку Тамаш Хак-Ковач зазначив, що «дуже символічним з огляду на поточну ситуацію на українському банківському ринку є відкриття нового відділення саме зараз, адже це найкраще свідчення стійкості ОТП Банку та готовності відповідати на усі виклики».
А член правління, який очолює роздрібний бізнес ОТП Банку, Володимир Мудрий доповнив, що «завдяки розширенню мережі відділенням європейського формату, ще більше клієнтів зможуть отримати доступ не лише до найвигідніших, але й до найкомфортніших умов обслуговування».
Втілюючи єдину концепцію оформлення мережі відділень ОТП Груп в усіх країнах присутності у флагманських стандартах інтер’єру та засобах технічного оснащення, нове відділення «Дарницьке» не лише розширює мережу відділень ОТП Банку, а й дозволяє ще більшому колу клієнтів при отриманні банківського обслуговування в Україні відчути себе в Європі.
Окрім естетики кольорів, плавних ліній та найякісніших матеріалів, що використані у оформленні сучасного інтер’єру, для зручності перебування клієнтів у відділенні до їхніх послуг система електронної черги, вільний Wi-Fi, а також стійка самообслуговування в системі інтернет-банкінгу OTP Smart, за допомогою якої співробітники завжди готові провести навчання користуванню системою і відкрити банківські продукти онлайн.
До послуг клієнтів нового відділення повний перелік банківських продуктів - від пропозицій для приватних осіб і клієнтів Premium Banking до продуктів для суб'єктів малого і середнього бізнесу та корпоративних клієнтів.
Ласкаво просимо до відділення «Дарницьке» за адресою:
02160, м. Київ, пр. Соборності, 1
Графік роботи: Пн - Пт 9.00-18.00
Операційна каса: Пн - Пт 9.30-17.30
Більш детальну інформацію можна отримати в Інформаційному центрі ОТП Банку по телефону (044) 490-05-00, (044) 290-92-05 або e-mail [email protected].
Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы