pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ОТП Банк об’єднав бізнес-еліту Львова за діалогом про успіх команди

За ініціативою Західноукраїнської регіональної дирекції ОТП Банку у партнерстві з офіційним дилерським центром Porsche в Україні 25 січня 2017 року у салоні «Порше Центр Львів» було проведено бізнес-сніданок, що став майданчиком для зустрічі представників бізнес-кіл Львова і обміну досвідом ефективного управління командою.
Метою заходу є створення платформи для спільного обговорення та пошуку нових рішень питання підвищення мотивації співробітників, а надалі і фінансових результатів, характерного для всіх сфер бізнесу.
Прагнучи отримати об’ємне бачення питання, поділитися своїми best-practice було запрошено керівників успішних компаній різних галузей - в якості спікерів перед гостями виступили Голова Правління ОТП Банку Тамаш Хак-Ковач, співвласник та Голова ради директорів Холдингу емоцій «!FEST» Андрій Худо та Голова Західноукраїнської філії юридичної компанії «Арцінгер», почесний консул Республіки Австрія Маркіян Мальський.
Цікавість представників різних сфер бізнесу засвідчила інтегруючу роль прагнення викликати позитивні емоції: «Мотивація в кожного своя, але робити людей щасливими – це те, що об’єднує», - зазначив Андрій Худо.
«Побудова ефективної команди є запорукою успіху бізнесу. Немає компаній без працівників і немає ефективних компаній без ефективних працівників», - зазначив Маркіян Мальський.
«Для нас ініціатива проведення даного заходу народилася з бажання постійно розширювати межі взаємодії з клієнтами та партнерами. Обраний нами формат надав не лише можливість надихнутися успішними кейсами провідних фахівців своїх ринків, але й поглибити розуміння мотивації через призму бізнесу партнерів», - зазначив Тамаш Хак-Ковач, Голова Правління АТ «ОТП банк».

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы