pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Бізнес-клієнти побували в європейській «хмарі» Укртелекому

Компанія провела перший захід для понад 20 клієнтів. Реєстрацію на наступні події – відкрито

Укртелеком організував першу конференцію для бізнес-клієнтів, які бажають знати більше про хмарні технології. Протягом 4 годин спеціалісти оператора разом з представниками партнера компанії Lattelecom розповідали про можливості, ризики та переваги розміщення IT-інфрастуктури в «хмарах». Крім теоретичної частини, учасники ознайомилися з конкретними прикладами використання хмарної платформи Укртелекому.

«Укртелеком вже протягом декількох місяців надає можливість своїм бізнес-клієнтам орендувати сервери в Європі та розмістити там свою інформацію. Звичайно, є клієнти, які відразу захотіли протестувати послугу. Втім, є чимало тих, які хочуть краще розібратися в тому, як «хмари» можуть допомогти їх бізнесу оптимізувати витрати та покращити IT- інфраструктуру. Саме для таких партнерів ми вирішили проводити навчальні конференції», – підкреслив Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного бізнесу Укртелекому.

Особливу увагу учасники приділили питанню безперебійної роботи сервісу. Адже постійний доступ до інформації в наш час – це необхідність. Представники оператора нагадали учасникам, що Дата-Центр, в якому можуть зберігатися їх дані, сертифіковано за стандартом TIERIII. Також він поєднаний з Україною через безпечні та зарезервовані канали передачі даних з затримкою не більше 23 мілісекунди.

Крім того, організатори поділилися ефективними шляхами вирішення питань щодо міграції внутрішньої IT-інфрастуктури в хмарні сервіси.

Всього в заході взяло участь понад 20 учасників. Переважно це були IT-директори – представники декількох галузей економіки: аграрної, рітейл та фармацевтики.

Додаткову інформацію щодо наступного заходу Укртелекому можна отримати, надіславши запит в особисті повідомлення Укртелеком Бізнес у Facebook.

Похожие пресс-релизы