pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Придбайте квиток та вигравайте 3000 гривень від Діамантбанку!

Весна у розпалі, а у Діамантбанку – КВИТКОВИЙ КВІТЕНЬ!
Як весна не буває без квітів, так Діамантбанк не буває без подарунків для клієнтів.

З 10 квітня по 10 травня 2017 року Діамантбанк проводить акцію для користувачів сервісу «Квитки online». Взяти участь зможе кожен, хто в період проведення акції придбає квиток на будь-який вид транспорту на сайті Діамантбанку. Переможець отримає карту Visa Gold та 3000,00 гривень на рахунок.

Із сервісом «Квитки online» швидко та зручно купувати, бронювати залізничні, авіа та автобусні квитки в режимі online. Бізнес-відрядження, подорожі Україною та світом, відвідування друзів і близьких стають ближче та доступніше!

Вам не доведеться втрачати власний час на поїздку до каси вокзалу, черги та хвилювання за помилково внесені паспортні дані касиром. Купити квиток можна зі смартфона, планшета чи комп’ютера.

За допомогою сервісу «Квитки online» від Діамантбанку зможете підібрати оптимальні параметри маршруту для своєї поїздки.

Розрахунок за придбання або бронювання квитків здійснюється за допомогою банківської картки платіжної системи Visa або MasterCard.
Для активних користувачів сторінки Діамантбанку у Фейсбуці проводитиметься додаткова акція – розіграш коштовної монети «Конвалія».
За детальною інформацією звертайтесь до Інформаційного центру за телефоном: 0 800 308 303 (безкоштовно по всій Україні).

Похожие пресс-релизы