pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Ексклюзивні можливості з Діамантбанком та Visa!

Кожен власник преміальної картки Visa від Діамантбанк, отримує якісний платіжний інструмент, винагороду у вигляді спеціальних пропозицій, сервісу та знижок!

Діамантбанк та Visa пропонують користувачам платіжні картки преміальної категорії. Картки Visa Gold, Visa Platinum та Visa Infinite від Діамантбанку підкреслюють ваш статус, надають багато спеціальних пропозицій та знижок, дія яких поширюється на основні категорії послуг: розваги, ресторани, шопінг, готелі, відпочинок та транспортна діють по всьому світу. З преміальними картками Visa від Діамантбанку ви завжди можете розраховувати на впевненість та статус.
Максимальні привілеї та можливості включають: безперервний та зручний доступ до власних коштів, оплата товарів/послуг або отримання готівки по всьому світу, миттєве поповнення рахунку, супровід клієнтів 24/7, SMS-банкінг, захист від шахрайства, медична та юридична підтримка, безкоштовна додаткова картка.

Обирати пропозиції та отримувати високоякісні послуги зі знижками ви можете в залежності від класу вашої картки від Діамантбанку:
• Visa Gold: http://data.axmag.com/data/VIP/201504/U102059/F334838/FLASH/index.html
• Visa Platinum: http://data.axmag.com/data/VIP/201504/U102059/F334840/FLASH/index.html
• Visa Infinite: http://data.axmag.com/data/VIP/201504/U102059/F334842/FLASH/index.html

Замовити картку Visa можна в будь-якому із відділень Діамантбанку по всій території Украіни, на сайті - diamantbank.ua, через інтернет-банкінг Diamantpay та у магазині на офіційній сторінці банку у фейсбуці.

Відчуйте свою преміальність разом із Діамантбанком!

Похожие пресс-релизы