pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ОТП Банк удостоєний «Фінансового Оскара»

В рамках церемонії нагородження переможців 20-го щорічного фінансового рейтингу тижневика БІЗНЕС «Фінансовий Оскар - 2016», за підсумками якого визначено кращих учасників фінансового сектора країни, голова правління АТ «ОТП Банк» Тамаш Хак-Ковач був нагороджений дипломом в номінації «Банкір року».
На думку організаторів рейтингу, за час роботи в Україні з 2012 року за паном Хак-Ковачем закріпився імідж відкритого публічного банкіра, відмінного комунікатора і активного учасника суспільного життя і життя банківського співтовариства. Будучи членом ради Незалежної асоціації банків України (НАБУ), Тамаш Хак-Ковач бере участь в діяльності профільних комітетів і робочих груп асоціації.
Під керівництвом Тамаша Хак-Ковача ОТП Банк став однією з найбільших фінустанов із західним капіталом, які залишилися в Україні, а також одним з перших банків, що перевернули кризову сторінку і адаптувалися до нових реалій. Не випадково ОТП Банк відзначений відразу в декількох номінаціях рейтингу.

Так, активні позиції ОТП Банку в сфері споживчого кредитування, зокрема, оптимальні для ринку умови кредитування готівкою, а також кредитування на покупку авто, удостоїли банк срібла номінації «Драйвер споживання».
Поєднуючи західну надійність з належним сервісом і одночасно пропонуючи вкладникам конкурентні цінові умови, ОТП Банк заслужив у населення, навченого гірким досвідом "банкопаду", високих оцінок в номінації «Вибір населення».
Фокус ОТП Банку на роботі з представниками агробізнесу з наданням повного спектру послуг та якісного обслуговування з урахуванням широких можливостей фінансування, дозволив банку увійти у ТОП-3 номінації «Аграрний банк».

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы