pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

lifecell запустив «платинові» тарифи

Оператор мобільного зв’язку lifecell оголошує про запуск нових тарифних планів «Platinum» і «Platinum Plus», створених для найбільш інтенсивного користування смарт-пристроями. Завдяки великому в водночас збалансованому наповненню нових тарифів від lifecell, абоненти зможуть абсолютно комфортно спілкуватися без тотального контролю за трафіком, але за дуже привабливою ціною.

Продовжуючи працювати над оновленням та удосконаленням портфоліо своїх тарифних планів, компанія lifecell охоплює найрізноманітніші сегменти користувачів, прагнучи запропонувати кожній категорії максимально відповідні пакети послуг. Для активної частини абонентів, що користуються широким обсягом послуг, особливо мобільним інтернетом, і не хочуть постійно контролювати свій трафік, оператор запропонував нові тарифні плани «Platinum» та «Platinum Plus».

Крім дзвінків всередині мережі, на інші мережі, SMS, в них включений величезний обсяг високошвидкісного мобільного інтернету до 20 ГБ і безлімітний доступ до соцмереж і месенджеру BiP без тарифікації мобільного інтернет-трафику.

У тарифний план «Platinum» входить 15 Гбайт 3G+ мобільного інтернету, 500 хвилин для дзвінків на номери інших мереж, безлімітні дзвінки в мережі lifecell, 500 SMS, безкоштовний доступ до соцмереж і BiP. Вартість цього пакету – 250 грн на 30 днів.

Тарифний план «Platinum Plus» включає 20 Гбайт 3G+ мобільного інтернету, 1000 хвилин для дзвінків на номери інших мереж, безлімітні дзвінки у мережі lifecell, 1000 SMS, безкоштовний доступ до соцмереж і BiP. Вартість такого пакету – 350 грн на 30 днів.

Ключова особливість цих тарифних планів у тому, що кожний абонент, що підключився, автоматично стає учасником програми lifecell Platinum – преміального сервісу й обслуговування від lifecell (миттєве з’єднання з консультантом контакт-центра, пріоритетне вирішення запитів і навіть виїзд персонального експерта до абонента для вирішення будь-якого питання стосовно послуг lifecell).

Більш детальну інформацію про тарифні плани можна знайти тут.

Похожие пресс-релизы