Прийом SMS від абонентів lifecell іншою мережею ускладнено

Оператор мобільного зв’язку lifecell інформує про проблеми мережі «Київстар» з прийомом SMS-повідомлень, успішно надісланих з мережі lifecell.
Відповідно до повідомлення технічних спеціалістів ПрАТ «Київстар»: «…на мережі «Київстар» незаплановано частково призупинене надання послуг прийому текстових повідомлень».
У зв’язку з цим, спостерігається проблема з надходженням текстових повідомлень, успішно відправлених з мережі lifecell, до абонентів, що обслуговуються в мережі «Київстар».
З огляду на неодноразові технічні проблеми мережі оператора «Київстар» з прийомом коротких SMS-повідомлень, які, на жаль, мали місце протягом останнього часу, компанія lifecell просить своїх абонентів у ситуаціях, що потребують термінового зв’язку з абонентами Київстар за допомогою SMS, користуватися альтернативними сервісами lifecell: доступними голосовими сервісами, месенджером BiP.
Обладнання lifecell працює в штатному режимі, проблем з відправкою та прийомом SMS-повідомлень на мережі та з мереж інших операторів не спостерігається.