pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ОТП Лізинг залучає фінансування від ЄБРР та материнського банку для підтримки малих та середніх підприємств

ОТП Лізинг залучає фінансування від ЄБРР та материнського банку для підтримки малих та середніх підприємств. Про це було повідомлено на прес-конференції з нагоди офіційного підписання кредитної угоди між Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) та ТОВ «ОТП Лізинг». Захід відбувся 15 серпня 2017 року в офісі ЄБРР в Києві за участю: пана Шевкі Аджунера, директора ЄБРР в Україні; Андрія Павлушина, генерального директора ТОВ «ОТП Лізинг»; Тамаша Хак-Ковача, голови правління АТ «ОТП Банк».
За умовами угоди, ЄБРР в Україні надає компанії «ОТП Лізинг» кредит у національній валюті в розмірі 514 млн грн (еквівалентно 20 млн дол. США) з цільовим призначенням – надання фінансового лізингу у національній валюті для малих і середніх підприємств (МСП) по всій країні. Знаково, що напередодні кредитний комітет материнської компанії OTP Bank Plc (Угорщина) погодив надання нової кредитної лінії для ОТП Лізинг у розмірі 20 млн дол. США з аналогічними цілями фінансування – розвиток малого і середнього бізнесу.
Таким чином, загальний обсяг «свіжих» інвестицій, що надійдуть в Україну через компанію «ОТП Лізинг», перевищує 1 млрд грн, що є надзвичайно позитивним сигналом у поточних економічних умовах.
Пан Шевкі Аджунер, директор ЄБРР в Україні, з приводу підписання кредитної угоди відзначив: «Лізинговий ринок в Україні зазнав значного скорочення за останні роки і на сьогодні становить менше 1 відсотка від ВВП, тоді як у сусідніх країнах, як Чеська Республіка, Угорщина або Польща, обсяги цього ринку сягають 14 відсотків від ВВП. Тому кредитна угода з ОТП Лізинг є дуже важливою не тільки у фінансовому плані, але і з точки зору зміцнення довіри учасників ринку і його сталого розвитку. Проект сприятиме розвитку в Україні кредитування у національній валюті, що, у свою чергу, посилить ринкові позиції і конкурентоспроможність вітчизняних малих і середніх підприємств».
«Фінансові програми ЄБРР в повній мірі відповідають нашій стратегії. ОТП Лізинг активно реалізує проекти «Автофабрика» і «Агрофабрика», в рамках яких ми надаємо малим і середнім підприємствам фінансування у розмірі до 2 млн грн. Ми відзначаємо помітну активізацію малого та середнього бізнесу, що призводить до зростання попиту і збільшення кількості угод. Завдяки фінансуванню ЄБРР та нашим партнерським програмам з постачальниками, техніку і автомобілі можна придбати в лізинг за спеціальними умовами 12-13% у гривні на 3 роки», - додав Андрій Павлушин, генеральний директор ТОВ «ОТП Лізинг».
Стратегічний напрямок фінансування малого та середнього бізнесу ліг в основу бізнес-моделі всієї фінансової групи OTP Group в Україні, флагманом якої виступає АТ «ОТП Банк».
«Ми неодноразово наголошували на тому, що ОТП Банк орієнтований на потреби МСБ. Ми розробили цілу лінійку продуктів і сервісів: від спеціального овердрафту і тарифних пакетів до комплексного кредитного проекту під назвою «ОТП Агро-фабрика». А наразі ми вже говоримо про більш ніж наочне втілення нашої стратегії – свіжі інвестиції у розвиток українського МСБ загальним обсягом 1 мільярд гривень», - відзначив Тамаш Хак-Ковач, голова правління АТ «ОТП Банк».

ТОВ «ОТП Лізинг» — універсальна лізингова компанія, входить до складу європейської фінансової групи OTP Group, яка протягом десятиліть має надійну репутацію в усій Європі. Компанія «ОТП Лізинг» була заснована в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». «ОТП Лізинг» працює у всіх сегментах ринку з провідними виробниками техніки, спецтехніки та автотранспорту, надаючи послуги лізингу.

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) – міжнародний банк, який підтримує розвиток ринкової економіки, приватного сектора та підприємницьких ініціатив у 37 країнах від Марокко до Монголії та від Естонії до Єгипту. Акціонерами Банку є 66 країн, ЄС та ЄІБ. Слідкуйте за діяльністю ЄБРР на офіційному веб-сайті, у Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter та YouTube.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы