pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Як соціальна мережа може допомогти з ремонтом авто?

На Прикарпатті команда ІТ-спеціалістів нещодавно запустила першу соціальну мережу для автомобілістів Dexpens, яка не на жарт запалила до себе інтерес містян. Реєстрація стартувала з початком цього місяця і активно набирає користувачів.

Як працює мережа
Засновники Dexpens при її створенні намагались вирішити питання, яке хвилює чи не кожного водія - як уникнути недобросовісних СТО та полагодити авто у максимально швидкі терміни. Тому при створенні акцентували увагу на можливості побудови якісної комунікації клієнтів з сервісними центрами.
Працює мережа за таким принципом: користувач або ж підприємство, яке займається техобслуговуванням транспорту створює свій профайл, де у стрічці новин може публікувати все, що пов’язане з автівками. Також тут можна створювати власні спільноти чи долучатись до уже існуючих і отримати там відповіді на питання, які виникають.
Автори мережі стверджують, що знайти тут можна абсолютно все: це і запчастини для авто, толковий майстер чи контакти евакуатора і т.д.
Але і це не все, на що розрахована платформа. Також Dexpens дозволяє продавати та купувати транспорт. На панель задач додали окремий розділ “Продаж автомобілів”, де уже зараз розміщено безліч пропозицій.

Можливості мережі
Засновники стверджують, що потенціал мережі досить великий. Далі команда продовжує роботу над можливістю повного відслідковування клієнтом усіх процесів, які відбуваються з авто в період коли вона потрапила у СТО та аж до її виїзду звідти. Це дозволить автомобілістам повністю контролювати усі процеси, а автомеханікам відповідальніше виконувати роботу.

Похожие пресс-релизы