pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ОТП Банк запровадив нові функції у системі Інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart

ОТП Банк запровадив нові функції у системі Інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart: фотокаси та валютообміну. Нові функції доступні як у web-версії системи, так і у мобільних додатках (задля активації послуги клієнтам необхідно оновити мобільний додаток до найновішої версії).
Функція «Фотокаса» у системі OTP Smart – це спеціальний віджет, який дозволяє здійснити платіж за допомогою OTP Smart, не заповнюючи всі передбачені поля. Клієнту достатньо лише прикріпити електронну (або відскановану) квитанцію і відправити її у банк за допомогою форми у віджеті. За деякий час клієнт отримує SMS-повідомлення та повністю сформовану на основі цієї квитанції форму переказу, після підписання якої динамічним паролем платіж буде опрацьований, як звичайний переказ.
Функціоналом «Фотокаса» можна скористатись для платежів з карткових та поточних рахунків у національній валюті. Реквізитів на фото має бути достатньо для здійснення платежу: номер рахунку, код банку (МФО), ідентифікаційний номер (код за ЄДРПОУ), повне призначення платежу. Опрацювання заявок виконується банком з 9:00 до 17:00 у робочі дні.
Також, реагуючи на запити клієнтів, ОТП Банк запровадив функціонал конверсійних операцій (валютообміну) в OTP Smart. Віднині користувачі системи OTP Smart можуть здійснити такі операції: конвертація з іноземної валюти в іноземну валюту; продаж іноземної валюти за гривню.
Операцію конверсії у системі можна створити виключно між поточними рахунками у встановлений часовий регламент, при чому обмін опрацьовується за курсом банку чи за курсом, запропонованим клієнтом.
«У своїй роботі з розширення функціоналу системи OTP Smart ми, в першу чергу, керуємося одним дієвим критерієм – потребою клієнтів. Ми точно знаємо, що клієнтам часто не з руки, немає часу або змоги друкувати багатосимвольні реквізити у формі переказу, а отже функція «Фотокаса» стане їм у нагоді. Аналогічно, ми прислухалися до запитів клієнтів щодо запровадження послуги конвертації валют – і ми реалізували цей функціонал в рамках діючого законодавства», - прокоментувала нововведення Ілона Бондар, начальник Відділу розвитку електронного бізнесу АТ «ОТП Банк».
Нагадаємо, в рамках постійного удосконалення системи Інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart ОТП Банк останнім часом запровадив такі можливості: зміна логіна; можливість входу у систему без динамічного паролю; спрощене введення стартового статичного паролю; можливість перегляду введеного логіна та пароля тощо.
Слідкуйте за новинами і вдосконаленням ОТП Банку на сайті!

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы