pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Інтерв'ю з Рахманом Крессом, директором з питань цифрових технологій компанії «Хенкель»

«Цифровий – це значить інклюзивний, а не навпаки»
На початку цього року Рахман Кресс був призначений директором з питань цифрових технологій компанії «Хенкель». Його основним завданням є керівництво пріоритетним стратегічним напрямком діяльності компанії – «Прискорення переходу на цифрофі технології». В інтерв'ю він розповів про свою нову роль, ключові пріоритети та плани, як зробити компанію «Хенкель» дійсно цифровою.
Як би Ви описали свою роль директора з питань цифрових технологій?
Я бачу свою роль у тому, щоб активізувати перехід на цифрові технології. Це торкнеться багатьох сторін бізнесу, включаючи традиційне ведення справ, впровадження нових технологій і культурні зміни. Існує три сфери, яким директор з питань цифрових технологій повинен приділяти найбільшу увагу: оптимізація за допомогою цифрових технологій, часткове вдосконалення продукту та цифрова революція. Але культурні зміни – передусім. Сьогоднішні технології створюють багато нових можливостей як для компаній, подібних нашій, так і для новачків. Оскільки відкрити компанію в наші дні обходиться дешевше, то створювані компанії отримують можливість продавати нові продукти і послуги за нижчою ціною. Вони можуть починати свою роботу з чистого аркуша, тому що не мають великих оборотів, з якими доводиться справлятися іншим, чи складних процесів, напрацьованих роками. Тому ми повинні добре виконувати нашу основну роботу й гідно грати на новому для нас полі. Це вимагає трохи більшої віддачі.
Які Ваші ключові теми та пріоритети на 2017–2018 рр.?
Вони в основному пов'язані з даними. Необхідно уможливити використання комп'ютерних моделей прийняття рішень, а також розвивати цифрові стратегії для появи інновацій у виробництві нашої продукції, адже вони допоможуть нам зрозуміти поведінку наших споживачів, знати тенденції ринку та враховувати характеристики нашого товару. Нові цифрові технології, побудова однієї стратегії, яка доповнить ще одну стратегію в модульному оточенні. Ми однозначно зіштовхнемося з великою кількістю нових аспектів, тому нам потрібен технологічний комплекс, який допоможе впоратися з непередбачуваністю ринку. І, нарешті, цифровий – це значить інклюзивний, а не навпаки, тому нам необхідно вкладати кошти в навчання та перепідготовку талановитих співробітників і побудову цифрової культури, яка б, розвиваючись по спіралі, підстьобувала той дух підприємництва, який, я певен, уже виник тут, у «Хенкель». Частиною нашої ДНК і цінностей є дух підприємництва, що рухає наш бізнес, що змушує переглядати й у корені змінювати нашу енергію, аби справлятися з викликами ринку. Зараз йдеться про те, щоб ми зайняли своє місце на цифровому етапі розвитку.
Я вважаю, що перехід на цифрові технології – це свого роду нескінченний шлях і програма безперервних змін. Ми робимо тільки перші кроки цим шляхом. Тут грандіозні можливості для великих корпорацій, і нам потрібно викластися на всі сто. Ми маємо багаторічний досвід, мільйонні обсяги даних, чудові торговельні відносини й дуже відданих покупців. Усе це наші активи, на основі яких ми будемо розвиватися. Нам необхідно співпрацювати з діловими партнерами і створювати взаємопов’язані групи. Спільна комерція – от за допомогою чого ми станемо переможцями.
Що Ви можете сказати про «Хенкель»?
Мої враження позитивні. Тут напрочуд багато талановитих співробітників. Я мав змогу поспілкуватися та попрацювати з різними відділами в різних країнах і довідатися про чудові ініціативи, які вже були реалізовані разом із партнерськими групами з інших організацій. Єдине, що мені хотілося б удосконалити, – це велику кількість проектів, реалізація яких розпочалась, але яким потрібна довгостроковість. Необхідно визначати їхній масштаб і підтримувати на якісно новому рівні, щоб вони змогли втриматися на ринку. Це також означає, що якщо на стадії пілотного проекту робота не йде так, як замислювалося, треба відступити на крок і проаналізувати, чому це відбувається. Це культура швидкого навчання на власних помилках. Якщо щось пішло не так, як хотілося б, ми не повинні це розглядати як похибку. Треба будувати, регулювати і вчитися на тому, що в підсумку принесе нам користь. Адже все, що не дало нам бажаних результатів, – це досвід, а не поразка.

Про компанію «Хенкель»
Компанія «Хенкель» провадить свою діяльність у світовому масштабі, маючи добре збалансований і диверсифікований портфель продуктів та рішень. Компанія утримує лідерські позиції на рівні всіх трьох бізнес-підрозділів як у споживчому, так і в промисловому сегменті завдяки своїм потужним брендам, інноваційним рішенням і технологіям. Бізнес-підрозділ «Клейові технології» компанії «Хенкель» є глобальним лідером на ринку клейових матеріалів і технологій у всіх сегментах цієї галузі в масштабах всього світу. Бізнес-підрозділи «Засоби для прання та догляду за оселею» та «Косметичні засоби» компанії «Хенкель» займають провідні позиції на багатьох ринках та у численних продуктових категоріях на глобальному рівні. Історія успіху компанії «Хенкель» налічує 140 років з моменту її заснування у 1876 році. Компанія «Хенкель» повідомила про досягнення в 2016 фінансовому році обсягу продажу в розмірі 18,7 мільярда євро та відкоригованого операційного прибутку на рівні 3,2 мільярда євро. Сукупний обсяг продажу продукції трьох провідних брендів компанії Loctite, Schwarzkopf та Persil склав понад 6 мільярдів євро. Чисельність працівників компанії «Хенкель» становить понад 50 000 осіб у всьому світі. Це команда захоплених своєю справою представників різних народів, об’єднана міцною корпоративною культурою та спільною метою – створювати цінність із дотриманням принципів сталого розвитку. Як визнаний лідер у сфері сталого розвитку, компанія «Хенкель» займає провідні позиції в багатьох міжнародних рейтингах та включена до знаних міжнародних індексів. Привілейовані акції компанії «Хенкель» входять до індексного кошика німецького фондового індексу DAX. З додатковою інформацією можна ознайомитися за посиланням www.henkel.com

Похожие пресс-релизы