Шановні журналісти! Запрошуємо вас приєднатися до благодійного джазового концерту "МУЗИКА ДОСТУПНА КОЖНОМУ" для дітей з аутизмо

В п’ятницю, 15 грудня, о 15:00 відбудеться джазовий концерт, на якому близько 70 дітей з аутизмом почують джазовий концерт 16-річного скрипаля-віртуоза Іллі Бондаренка, який підкорив своєю музикою кращі сцени світу. Напередодні Дня покровителя дітей Святого Миколая Ілля разом з чудовою джазовою піаністкою Наталею Лебедєвою, відомими музикантами з Аргентини - Флавіо Ромеро (контрабас) і Оскаром Жюнта (барабани) - гратиме для однолітків і юних друзів, яким рідко випадає нагода відвідати справжній концерт.
Протягом концерту музиканти не лише гратимуть, але й разом зі спеціальними педагогами створять імпровізаційний оркестр з дітьми та проведуть музичні ігри.
Також наймолодші учні педагога скрипки Адндрія Малахова (вчитель Іллі Бондаренка), малюки-скрипалі Злата Аллахвердян (3 роки!), Андрій Матвейчук (4 роки!) і Анна Іванчик (7 років!) підготували музичний сюрприз!
Такий захід організований для дітей, які залучені до проекту Kids Autism Games. Ці діти неодноразово довели, що вони вміють бігати марафони, готувати, творити та багато іншого. Їм лише потрібен особливий підхід.
Концерт "МУЗИКА ДОСТУПНА КОЖНОМУ", спрямований на те щоб кожена особлива дитина та всі діти світу мали рівний доступ до музики, спорту та інших галузей - БЕЗ МЕЖ!!! Також проект має соціальний вектор, адже розповідає суспільству, що всі ми різні та закликає до толерантності.
Захід став можливий за підтримки Державного підприємства НСК “Олімпійський”, унікального нейрохірурга, доктора Петра Лилика - Почесного консула України в провінції Буенос-Айрес, голові Української центральної репрезентації в Аргентинській республіці, директору Інституту внутрішньосудинної хірургії та інтервенційної радіології "ENERI", та партнера заходу “КРИСТАЛБАНК”.

Місце проведення: НСК “Олімпійський” (green-zone) м. Київ, вул. Велика Васильківська 55
Детальна інформація за посиланням: https://www.facebook.com/events/1739077596387349/
Попередня акредитація ЗМІ обов’язкова: https://clck.ru/CHewz
Контактна особа: Коробко Марія +38(098)174-14-68, [email protected]

KidsAutismGames – це спільна ініціатива Фонду «Дитина з майбутнім», Благодійної організації «SPORT for PEACE» та державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський». Проект почав свою діяльність на початку лютого 2017 року. Щотижня професійні тренери «SPORT for PEACE» тренують 60 дітлахів з аутизмом у зеленому серці НСК «Олімпійський». Такі тренування були розроблені спеціально, щоби через ігрові змагання навчити дітей взаємодіяти між собою, розвинути моторику, поліпшити фізичний стан дітей та привити їм любов до занять спортом.