с помощью сервиса можно бесплатно разместить пресс-релиз вход регистрация

Отримайте додаткові 0,5% до річної ставки при оформленні депозиту онлайн!

КРИСТАЛБАНК нагадує про чудову можливість отримати додаткові 0,5% до базової ставки по вкладу* при умові оформлення депозиту онлайн в зручній системи інтернет-банкінгу My CRYSTALBANK.
Послуга доступна для власників платіжних карток КРИСТАЛБАНКу. Для отримання додаткового бонусу необхідно лише пройти безкоштовну реєстрацію в системі інтернет-банкінгу за посиланням my.crystalbank.com.ua, та в декілька кліків в будь-який час оформити послугу, не відвідуючи відділення Банку.
* Додаткові 0,5% до базової ставки по вкладу додаються при розміщенні нових депозитних вкладів за продуктом "Дохідний" та "Дохідний з поповненням" в національній валюті, що здійснюється через СДБО "Інтернет-банкінг".

Публичное акционерное общество «КРИСТАЛБАНК» - первый в Украине банк, созданный Фондом гарантирования вкладов физических лиц со статусом «переходного банка» в 2014 году. Начале 2015 года банк потерял статус «переходного банка» и получил полную банковскую лицензию №276 от 29.04.15 на право осуществления всех банковских услуг юридическим и физическим лицам в рамках действующего законодательства Украины.