pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Президент компанії «Хенкель» в Україні Ніна Домбровська у рейтингу найвпливовіших жінок країни

За результатами дослідження популярного тижневика «Новое Время» Ніна Домбровська, президент компанії «Хенкель» в Україні, увійшла до рейтингу ТОП-100 найвпливовіших жінок країни у блоці «Корпоративний сектор».

«Я вдячна кожному із працівників «Хенкель» в Україні, адже моє місце у рейтингу найвпливовіших жінок у корпоративному секторі — це визнання спільних щоденних зусиль кожного з нас», — прокоментувала Ніна Домбровська.

Щорічний рейтинг найвпливовіших жінок України, який складається редакцією тижневика «Новое Время» на основі експертного опитування, публікується у переддень 8 березня. ТОП-100 включає найвидатніших жінок України в бізнесі, політиці, державній службі, корпоративному секторі, культурі та медіа, суспільстві, шоу-бізнесі та спорті.

«Ніна Домбровська очолила український офіс міжнародної компанії «Хенкель» у вересні 2017 року. До цього вона працювала в компанії на посаді директора підрозділу «Косметичні засоби» ТОВ «Хенкель Україна», — розказує про кар’єру Домбровської тижневик «Новое Время».

«У «Хенкель» цінується різноманітність працівників. Більше 53 000 співробітників 120 національностей працюють у 78 різних країнах. Більше того, 34,5 відсотка менеджерів компанії – це жінки. Ми хочемо відобразити різноманітністю нашого персоналу різноманітність у нашій клієнтській структурі», – додає Ніна Домбровська.

Компанія «Хенкель», заснована в 1876 році, демонструє вражаючі масштаби міжнародного та українського бізнесу. «Хенкель» –¬ це один зі світових лідерів із виробництва косметики, побутової хімії, будівельних матеріалів. До її портфеля входять такі імениті бренди, як Loctite, Schwarzkopf і Persil. Глобальний обсяг продажів компанії в 2017 фінансовому році склав 20 млрд євро, виручка Henkel в Україні дорівнює 126,5 млн євро.

Про «Хенкель»
«Хенкель» провадить діяльність у всьому світі, маючи добре збалансований та диверсифікований портфель. Завдяки сильним брендам, інноваціям і технологіям компанія має передові позиції у всіх трьох напрямках діяльності як для побутових, так і для промислових споживачів. «Клейові технології» компанії «Хенкель» є міжнародним лідером на ринку клейової продукції в усіх промислових сегментах в усьому світі. Бізнес-підрозділи «Засоби для прання та догляду за оселею» і «Косметичні засоби» компанії «Хенкель» займають провідні позиції у численних товарних категоріях в багатьох країнах світу. Компанія «Хенкель» була заснована в 1876 р. та спирається на понад 140 років успішної роботи. У 2017 р. Група «Хенкель» звітувала про обсяг продажів понад 20 млрд євро, та близько 3,5 млрд євро скоригованого операційного прибутку. Сукупні продажі основних брендів у кожному з трьох напрямів бізнесу – Loctite, Schwarzkopf та Persil – становили 6,4 млрд євро. У «Хенкель» працюють більше ніж 53000 осіб у всьому світі – це віддана та дуже різноманітна команда, об’єднана сильною корпоративною культурою, спільними цінностями та загальною метою створювати цінність стійкого розвитку. «Хенкель», як визнаний лідер у стійкому розвитку, займає провідні позиції в багатьох міжнародних індексах і рейтингах. Привілейовані акції «Хенкель» котируються на DAX, фондовій біржі ФРН. Додаткову інформацію можна одержати за адресою: www.henkel.com

Похожие пресс-релизы