pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Світ належить сміливим: Schwarzkopf відсвяткував 120 років

8 червня 2018 року Schwarzkopf відсвяткував своє 120-річчя. Захід був присвячений новій комунікаційній платформі #createyourstyle. Бренд подякував усім сміливцям, бунтарям і творцям власного стилю за натхнення та мотивацію до розвитку. Прийшли близько 300 гостей, серед яких були телеведуча Кароліна Ашіон, фронтвумен групи Pur: Pur Ната Сміріна, засновник медіа Talk To Me Дмитро Дір та ді-джейка Катро Заубер. Це було справжнє свято свободи, краси та самобутності.

На початку івенту бренд занурив гостей у своє бурхливе минуле. Гості потрапляли у медіагалерею, яка розповідала історію заснування Schwarzkopf від відкриття першої аптеки Ханса Шварцкопфа у 1898 році до сьогодення. У тунелі часу гості могли роздивитися найкращі рекламні кампанії бренда за останнє десятиліття.

Щоб підкреслити свою любов до творчості, Schwarzkopf організував тематичні корнери, де гості могли самі зробити індивідуальні снеки та заміксувати фірмові коктейлі під настрій за порадами шеф-повара та бармена. І що найцікавіше — можна було створити власний трек! На івенті не було жодних готових рішень, все було направлено на підкреслення індивідуальності у кожному.

Головний стиліст Schwarzkopf Армін Морбах переосмислив легендарні роботи німецького фотографа Георга Гундлаха та презентував колекцію фотографій «THEN and NOW Armin Morbach» на виставці BERLIN: FASHION & HAIR by F.C. Gundlach. У своїх роботах стиліст показав, як змінювалися канони краси за 120 років.

Президент «Хенкель» в Україні, генеральний директор, директор підрозділу «Косметичні засоби» ТОВ «Хенкель Україна» Ніна Домбровська розказала про цінності бренда та новий вектор у позиціюванні #createyourself. Вона подякувала творчим людям, що надихають бренд на розвиток. За її словами, компанію рухають уперед бунтарі, що завжди хочуть більшого від себе та суспільства. І саме це мотивує створювати круті продукти для покращення життя. А Світлана Руденко, головний фахівець з маркетингу, представила амбасадорів Schwarzkopf в Україні: ведучу Кароліну Ашіон, співачку Нату Сміріну, ді-джейку Катро Заубер, головного редактора Дмитра Діра та інстаблогерку Степаниду Цвіт. Та зауважила, що цього разу бренд свідомо не використовував моделей у новій рекламній компанії, а звернувся до творчих людей зі сміливим поглядом на життя, які готові розсувати стандартні рамки стереотипів.

Після палких промов почалася найяскравіша подія вечора, на яку всі так чекали, — hair-show від стилістів Schwarzkopf. На перфомансі були представлені креативні та неординарні зачіски. На вечірці запалювала прогресивна київська ді-джейка Катро Заубер зі стильним музичним сетом.

Про бренд Schwarzkopf
120 років тому хімік Ханс Шварцкопф створив відому марку, яка стала символом якості, надійності та інновацій. Сьогодні Schwarzkopf є лідером у галузі виробництва косметики по догляду за волоссям. Це найуспішніший бренд в Європі і бренд № 1 серед e-commerce продажів косметичних засобів у Китаї. Також Schwarzkopf є найбільшим брендом корпорації Henkel Beauty Care, що генерує дохід у 2 мільярди євро (2016 рік) на більше ніж 60 ринках по всьому світу, в сфері споживчих товарів і професійних перукарських послуг. До його лінійки входять фарби для волосся, такі як Palette і Color Expert, а також засоби по догляду за волоссям Schauma, Gliss Kur, Taft і got2b.

Про компанію «Хенкель»
Компанія «Хенкель» провадить діяльність у всьому світі, маючи добре збалансований та диверсифікований портфель. Завдяки сильним брендам, інноваціям і технологіям компанія має передові позиції у всіх трьох напрямках діяльності, у роботі як для побутових, так і для промислових споживачів. «Клейові технології» компанії «Хенкель» є міжнародним лідером на ринку клейової продукції в усіх промислових сегментах та в усьому світі. Бізнес-підрозділи «Засоби для прання та догляду за оселею» і «Косметичні засоби» компанії «Хенкель» займають провідні позиції на багатьох ринках у численних товарних категоріях у різних країнах світу. Компанія «Хенкель» була заснована в 1876 р. та спирається на понад 140 років успішної роботи. У 2017 р. Група «Хенкель» звітувала про більше ніж 20 млрд євро продажів та близько 3,5 млрд євро скоригованого операційного прибутку. Сукупні продажі основних брендів у кожному з трьох напрямів бізнесу – Loctite, Schwarzkopf та Persil – становили 6,4 млрд євро. У «Хенкель» працюють більше ніж 53000 осіб у всьому світі – це віддана та дуже різноманітна команда, об’єднана сильною корпоративною культурою, спільними цінностями та загальною метою створювати цінність стійкого розвитку. «Хенкель», як визнаний лідер у стійкому розвитку, займає провідні позиції в багатьох міжнародних індексах і рейтингах. Привілейовані акції «Хенкель» котируються на DAX, фондовій біржі ФРН. Додаткову інформацію можна одержати за адресою: www.henkel.com

Похожие пресс-релизы