Svidomo Made – перший масштабний івент на тему сталого розвитку суспільства і бізнесу від команди Made in Ukraine

На вихідних 30 листопада та 1 грудня на Svidomo Made від Made in Ukraine зберуться активісти екологічного споживання та найвпливовіші sustainable-ініціативи України, щоб навчити всіх бажаючих еко-свідомого стилю життя та виробництва.

Де й коли?

30 листопада та 1 грудня, Fedoriv Hub (вулиця Велика Васильківська 5, ARENA CITY, 5 поверх). Час роботи: 11:00 – 20:00

Про проект

Svidomo Made — новий проект команди Made in Ukraine, який впроваджується за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Мета проекту важлива й амбітна: знайти і відзначити всі українські підприємства (великі та малі), які вже працюють у правильному напрямі, свідомо. А тим, хто прагне сталого розвитку, — допомагати власними консультаціями, порадами спеціалістів з необхідних сфер та навчанням.

Вхід для представників ЗМІ – безкоштовний.