КРИСТАЛБАНК визнано Банком року 2019!

2 грудня 2019 року в ресторані «АРИСТОКРАТ» (Hotels «VISAK») за адресою: Оболонська Набережна 17, м. Київ, відбулася урочиста церемонія нагородження банків у рамках XI всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ - 2019». Організатором конкурсу виступає Міжнародний Фінансовий Клуб «БАНКИРЪ».

КРИСТАЛБАНК вкотре став переможцем у номінації «Банк року №1 за умовами іпотечного кредитування». Голові Правління Леоніду Гребінському висловили подяку та вручили диплом за вклад у розвиток напрямку іпотечного кредитування в Україні та створення найкомфортніших умов на придбання власного житла для населення.

«Велика честь вкотре отримати визнання за труд спеціалістів Банку. Наша головна мета – зробити так, щоб якомога більше українських родин мали власне якісне житло. Ми постійно аналізуємо ринок та основні потреби Клієнтів і щороку розробляємо програми кредитування з умовами, які повністю відповідають очікуванням позичальників для безболісного оформлення кредиту в КРИСТАЛБАНКу», - прокоментував Леонід Гребінський.

КРИСТАЛБАНК пропонує спільні програми з будівельним гігантом ПРАТ «ХК «Київміськбуд», який очолює рейтинги найбільших та найнадійніших столичних забудовників.