Укртелеком отримав відзнаку Міністерства молоді та спорту

Укртелеком став однією з десяти компаній, що отримали відзнаки на підсумковій зустрічі Міністерства молоді та спорту за співпрацю протягом року. Зокрема, оператор нагороджений за активну участь у проєктах Skills Lab: Успішна кар’єра Dnipro Career Hub та інших, які включали майстер-класи, воркошопи та семінари на тему вибору професії та побудови кар’єри. Усього ж до впровадженого у 2016 році центром «Розвиток КСВ», Міністерством молоді та спорту та Фондом ООН «Українського Пакту заради молоді» у 2019 році долучився 141 підписант у 16 містах. Його мета – об’єднати зусилля компаній, держави та освіти для працевлаштування молоді.

Укртелеком активно займається підтримкою молоді у сфері працевлаштування не лише безпосередньою участю в ініціативі. Наприклад, вже сьомий раз проходить всеукраїнський проєкт «Кращі – з Укртелекомом» для студентів вишів Києва, Харкова, Львова, Дніпра та Одеси. Його мета – познайомити студентів з телекомунікаційним ринком, допомогти отримати знання із проєктного менеджменту та підвищити особисті soft skills. Завдяки програмі за 6 повних сезонів навчання 325 студентів змогли отримати корисні знання від топ-менеджерів компанії. За цей період 192 пройшли стажування, з них 46 отримали своє перше робоче місце в Укртелекомі.

Крім того, у вересні поточного року Укртелеком відкрив новий тренінговий центр, який розрахований на розвиток компетенцій тисяч фахівців телекомунікаційної галузі.

Укртелеком планує і надалі долучатися до ініціатив Пакту заради молоді та інших освітніх проєктів. Такі програми дозволяють легко знаходити молодих та мотивованих спеціалістів, які у майбутньому стають справжніми професіоналами. А це, у свою чергу, сприяє створенню гідного ринку праці в Україні.