01.01.2020 вступила в силу новая редакция правил сервиса
Политический PR
Крым, Донбасс

У Новий Рік – з власною новою квартирою!

Втілюйте свої мрії про нову квартиру разом з КРИСТАЛБАНКом. Скористайтеся зручними варіантами іпотечного кредитування об’єктів нерухомості від лідера будівельної галузі «Київміськбуд» з рекордно низькими процентними ставками лише від 0,01% річних. КРИСТАЛБАНК пропонує спільні програми кредитування із забудовником на вибір в залежності від фінансових можливостей та потреб потенційних покупців нерухомості.
КРИСТАЛБАНК кілька років поспіль визнано «Банком року № 1 за умовами іпотечного кредитування» за версією міжнародного клубу «БАНКИРЪ». Банк пропонує найкомфортніші та найвигідніші умови іпотечного кредитування.
«Велика честь вкотре отримати визнання за труд спеціалістів Банку. Наша головна мета – зробити так, щоб якомога більше українських родин мали власне якісне житло. Ми постійно аналізуємо ринок та основні потреби Клієнтів і щороку розробляємо програми кредитування з умовами, які повністю відповідають очікуванням позичальників для безболісного оформлення кредиту в КРИСТАЛБАНКу», - прокоментував перемогу у номінації «Банк року № 1 за умовами іпотечного кредитування – 2019» Голова Правління Леонід Гребінський.
Обирайте квартиру своєї мрії на сайті забудовника та дізнавайтеся умови у відділі продажів «Київміськбуд» або отримайте консультацію за телефоном (044) 590 46 63 та завітайте до Відділення АТ «КРИСТАЛБАНК» за адресою: м. Київ, вул. Омеляновича-Павленка (Суворова), 4/6.