Новий склад топ-менеджменту Групи компаній Olkom

Olkom Group входить в топ лідерів масложирової галузі України. Продукція ТМ Olkom в своєму асортименті нараховує понад 50 найменувань від соусів до спеціалізованих кондитерських жирів. Крім внутрішнього ринку, бренд Olkom вже представлений в країнах регіону MENA, в ряді країн Кавказького регіону, Середньої Азії, Євросоюзі і США, а також в країнах ближнього зарубіжжя.
В кінці 2019 року в Групі компаній стався ряд позитивних змін, які тривають і зараз. Відбулось оновлення команди топ-менеджменту. У січні 2020 року на посаду Голови правління ПрАТ «Київський маргариновий завод» (виробничий підрозділ Групи компаній Olkom) призначено Ніну Лещенко, яка паралельно обіймає посаду Операційного директора Olkom Group. Основна концепція Групи полягає в тому, щоб нести повну відповідальність за якість продуктів та інновації, тому було прийняте рішення призначити Заступником Голови правління ПрАТ «КМЗ» Оксану Зайченко, яка раніше обіймала посаду Директора з управління якістю. Крім того, новим HR директором стала Олена Бєлова, яка має багаторічний досвід впровадження ефективних HR практик.
«Головною метою Olkom Group, як і будь-якої іншої компанії, що виробляє харчові продукти, є зростання рівня продажів і підвищення ефективності бізнесу, — коментує Ганна Олексенко, ключовий акціонер Групи компаній Olkom. — Зміни в організаційній структурі Групи компаній і формування нової, якісної системи управління дозволить нам зміцнити свою позицію на ринку. До нашої команди приєдналися професіонали своєї справи: креативні люди з новими ідеями і реальними досягненнями на ринку.»
На даний момент Olkom Group активно розвивається, інвестує у виробництво та інновації, вивчає нові ніші на ринку і пропонує унікальні продукти для своїх клієнтів. Основні завдання на найближчий рік - збільшення обсягів продажів і частки ринку, робота з провідними виробниками кондитерської та молочної промисловості, в тому числі першокласними компаніями. Амбітні плани зі створення і виведення на ринок нових продуктів вже почали здійснюватися. 2020 рік почався запуском нового проекту - на український ринок вийшли новинки ТМ Olkom рослинно-вершкові паста «Вершкове» і суміш «Селянське».

Довідка: Olkom Group є одним з лідерів серед олійно-жирових підприємств України. До складу групи компаній входять: ТОВ «Київський маргариновий завод», ПП «Рута-К» і ПрАТ «Київський маргариновий завод».
Компанія виробляє майонез, гірчицю, соняшникову олію, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості. Вся продукція Olkom Group відповідає вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР - ISO 22000: 2005.

За додатковою інформацією звертатись
до Олени Лобач