pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ТРК «Київ» разом із DIALLA Communications займуться підвищенням рекламної культури

Як повідомив сьогодні комерційний директор ТРК «Київ» Борис Цомая, із середини червня столична телекомпанія разом із агентством DIALLA Communications і порталом Reklamaster.com розпочинає просвітницьку кампанію для киян, спрямовану на істотне підвищення рекламної культури всіх учасників ринку.
«З моменту мого вступу на посаду комерційного директора ТРК «Київ» я вже протягом місяця спостерігаю, що телекомпанія є лідером столичного телепростору. Ресурси телеканалу «Київ» дозволять максимально донести до кожного нашого глядача всі тонкощі рекламної культури. За допомогою цього проекту ми допоможемо телеглядачам по-новому сприймати рекламу», — заявив Борис Цомая.
Як повідомила генеральний директор DIALLA Communications й Офіційний Представник Міжнародного Фестивалю реклами «Cannes Lions» в Україні Ірина Кузнєцова, одним із важливих кроків на шляху становлення рекламної культури в Україні є популяризація ідеології найбільшого рекламного фестивалю у світі шляхом демонстрації кращих зразків реклами на телеканалі «Київ».
«Я рада, що у нас з'явилася можливість телетрансляції найякісніших і творчих творів реклами, і ми разом із ТРК «Київ» доведемо, що реклама не лише дратує, але ще розважає і є корисною споживачу. Сьогодні на «Канських Левах» представлено найкращі зразки рекламної майстерності. Як офіційний представник України на фестивалі я збираюся привезти лише найкращі звістки для українського ринку, який вже неодноразово представляв свої роботи на Міжнародному Фестивалі реклами», — переконана Ірина Кузнєцова.

ДОВІДКА:
З 2006 року Перший портал про маркетинг і рекламу в Україні Reklamaster.com є Офіційним Представництвом Міжнародного рекламного фестивалю «Cannes Lions» — найпрестижнішого фестивалю, що збирає величезну аудиторію професіоналів у галузі маркетингу та реклами. У 2009 році він пройде вже 56 раз. Щорічно Фестиваль збирає понад 10 000 делегатів зі всього світу. У 2008 році на суд жюрі було представлено понад 25 000 робіт. Під час проведення Фестивалю проводяться майстер-класи видатних фахівців маркетингу та реклами, презентації і семінари. Переможці отримують престижний приз — Лева, що є визнанням справжньої креативності. З 1992 року в рамках Cannes Lions існує спеціальна програма для молодих творців реклами (до 28 років).
Організатори 56-го Міжнародного фестивалю реклами Cannes Lions оголосили про те, що цього року змагатися за Левів будуть 22 652 роботи з 86 країн світу, що на 19.9% менше, ніж рекордного 2008 року.

Похожие пресс-релизы