За впровадження маркетингового управління групи підприємств компанії AMF візьметься Action Data Group

Компанія AMF, найбільший виробник та постачальник офісних меблів, підписала контракт з Action Data Group - однією з провідних маркетингових компаній. Згідно контракту, Action Data Group візьме на себе комплексне просування меблевої компанії на ринок, вирішення зовнішніх та внутрішніх задач в області маркетингу. Так, на першому етапі, Action Data Group береться за внутрішній аудит комунікаційних потоків компанії, налаштуванням збору зовнішньої та внутрішньої інформації, створенням клієнто-орієнтованих принципів виробництва та продажу виробів, а також удосконаленням зворотного зв’язку з ринком.

«Action Data Group для компанії AMF - надійний і професійний партнер з просування на ринок. AMF на сьогодні не тільки зміцнює свої передові позиції на ринку офісних меблів, але й освоює новий для себе сегмент домашніх меблів. Тому співробітництво з провідною маркетинговою компанією для нас є стратегічним», - заявив президент Компанії AMF Олександр Беляєв.

В меблевій компанії упевнені, що виконання маркетингових задач на основі аутсорсингу - ефективний шлях. Додатковим фактором, що вплинув на підписання контракту, є те, що компанія Action Data Group має ресурси не лише в Україні, а й у Росії, Казахстані, Узбекистані та Прибалтійському регіоні. Раніше компанія AMF заявляла про вихід у сегмент домашніх меблів, розвиток дистрибуційної мережі, введенні нових виробничих потужностей та розширення асортименту продукції, в тому числі й за рахунок придбання компанії PROMART.

«Action Data Group має практичний досвід виконання дослідницьких робіт та надання консультаційних послуг у меблевій галузі. За інформацією наших спеціалістів відбувся перший за останні роки суттєвий спад, коли продаж за перший квартал знизився майже вдвічі. І наші маркетингові ходи всередині компанії мають забезпечити міцну основу для успіху AMF на ринку, що має позитивно відбитися на ситуації в галузі в цілому», - прокоментував Сергій Даскалу, Президент Action Data Group

Довідка

Компания AMF - лідер українського ринку з виробництва офісних меблів. Меблеву компанію AMF засновано у 1999 році. Компанія AMF об’єднує сім заводів у трьох містах України, що виробляють меблі та комплектуючі. Існуючий виробничий комплекс забезпечує повний та неперервний цикл виробництва меблів: від сировини до готового продукту. На виробничих майданчиках компанії працює 1500 співробітників, дистрибуторський офіс AMF складається з 250 чоловік. Потужності компанії AMF дозволяють випускати понад 4 млн. офісних стільців на рік. Компанія AMF - член Української Асоціації Меблевиків з 2002 року.

Action Data Group LLC - компанія, що надає маркетингові послуги, дослідження здійсненності проектів, корпоративні дослідження, операційне управління людськими ресурсами, проводить базові дослідження ринку, корпоративні дослідження, конкурентний аналіз, глибинні дослідження, HR-консалтинг, роздрібний аудит, бізнес-консалтинг. Action Data Group є членом Американської Торгової Палати та Американської Асоціації Маркетологів (AMA - American Marketing Association).