pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Олександр Анісімов «Мій Київ: Портрет в інтер`єрі Вічності»

28 березня о 19:00 в салоні ЕМПіК, (ТЦ «Піраміда», вул. Мішуги, 4) відбудеться презентація книги Олександра Анісімова «Мій Київ: Портрет в інтер’єрі Вічності».
Олександр Леонідович Анісімов народився 25 серпня 1961 року в м. Києві. Професійний історик та журналіст. Автор книжок: «Скорбное бесчувствие», «Куренівський Апокаліпсис. Київська трагедія 13 березня 1961 року у фотографіях, документах, спогадах», «Киевский потоп», «Киев и Киевляне. Я вызову любое из столетий» (у двох томах), «Великий Контрактовий шлях», «Геростратов замысел», «Мой Киев. Портрет в интерьере Вечности». Сценарист телевізійних документальних фільмів: «Білоруський синдром» (1995), «Тіні забутих предків» (про історію існування київських цвинтарів) (1992), трилогії «Відлуння», «Післямова», «Важкі дороги Чорнобиля» (1991-1994) та багатьох інших.
Олександр Леонідович працював відповідальним секретарем республіканського ілюстрованого тижневика «Андріївський узвіз», головним редактором Служби інформації УТ-3, власним кореспондентом телеканалу «НТВ» (Росія), спеціальним кореспондентом УТН, журналістом тижневика «Вікна», «Нового каналу» тощо. Окремі статті друкувалися в газетах «Факты», «Вечерние Вести», «Молода гвардія», «Независимость», «Киевский Телеграф», журналах «Вопросы истории», «Стиль и Дом», «Аіг Ukгаіnе», журналах «Україна», «Профиль Украина». Автор та ведучий телевізійної аналітично-публіцистичної програми «Щотижня». Нагороджений Орденом «Преподобного Нестора Літописця» Української православної церкви, Медаллю Всесвітньої асоціації російськомовної преси, має подяку Київського міського голови.
Історик безмежно закоханий у рідне місто і присвятив йому сім своїх книг, сотні статей в періодичних виданнях України, більшість з яких побачила світ в "Киевском Телеграфе". Продовженням циклу книг про Київ став «Мій Київ. Портрет в інтер’єрі Вічності». Це вже восьма книга автора про Київ, яка представляє собою збірку новел, з яких читач дізнається про мало відомі та невідомі факти з життя міста та його мешканців. Книжка ілюстрована 320-ма унікальними фотографіями ХІХ-ХХ сторіч, листівками, гравюрами, які допоможуть читачу наблизитися до аури древнього Києва.
Історик впевнений, що старий Київ має можливість відродитися заново, як це з ним бувало не раз, але для цього необхідно пам’ятати і шанувати історію та традиції предків.
На сьогоднішній день таких видань існує не багато, саме тому вони мають таку велику історичну цінність.

Прес-служба ЕМПіК
www.empik.ua
[email protected]

Похожие пресс-релизы