pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Підготовка митників до чемпіонату Євро-2012

Протягом цього тижня в Кіровоградській митниці пройшов семінар з питань, що пов’язані із законодавчим забезпеченням прав інтелектуальної власності УЄФА та їх захистом у період підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Надзвичайно важливою подією для нашої держави стало здобуття можливості проведення в Україні та Польщі фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Протягом трьох тижнів в Україні відбуватимуться 16 футбольних матчів. Відповідно до вимог Об’єднання європейських футбольних асоціацій (УЄФА) на Україну покладено низку завдань, серед яких, зокрема, забезпечення захисту прав інтелектуальної власності УЄФА та її комерційних партнерів.
Зокрема, відповідно до статті 1 Закону під інтелектуальною власністю УЄФА розуміють права на об’єкти права інтелектуальної власності УЄФА, включаючи знаки та комерційні права, патенти, статистичні, інформаційні та інші матеріали, інформацію або інші дані (впорядковані чи записані в базу даних у будь-якій формі або у будь-якому форматі чи іншому вигляді), права на базу даних (зокрема, виключні або інші права), а також інші права (зареєстровані чи незареєстровані) на об’єкти права інтелектуальної, в тому числі промислової, власності УЄФА.
Так, з метою вдосконалення роботи кіровоградських митників із запобігання переміщенню через митний кордон України під час підготовки та проведення чемпіонату Євро-2012 товарів, що порушують права інтелектуальної власності, серед оперативних підроз-ділів головним інспектором з питань захисту прав інтелектуальної власності митниці Ткаченко Р.І. був проведений навчальний семінар, на якому висвітлювалися «інтелектуальні» питання підготовки до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.
Як повідомила Рита Ткаченко, під час проведення чемпіонату забороняється пряме та непряме використання у будь-який спосіб без дозволу УЄФА будь-якого найменування, позначення, а також знака чи іншого об’єкта права інтелектуальної власності УЄФА.

Похожие пресс-релизы