pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Отримай «Запрошення на торги» - та швидше погаси борги!

Через важку економічну ситуацію, що склалася в країні (та й в цілому у світі), багато хто з нас стикнувся з проблемою погашення кредиту, особливо це питання торкнулося власників авто в кредит. Звичайно, рішення про реалізацію кредитного авто дається нелегко, але, зважаючи на те, що на даний момент цей вихід є найправильнішим, багато автолюбителів вирішили врегулювати таким чином свою заборгованість, попередньо узгодивши з банком реалізацію кредитного авто через Автомобільний Аукціон.

На жаль, поки що далеко не всі банки з задоволенням погоджуються на системну ініціацію продажу кредитних авто. Але якщо Ви, проаналізувавши ситуацію, вирішили піти саме таким шляхом, компанія «Автомобільні Аукціони» пропонує Вам таку можливість – ви маєте шанс не лише продати авто за оптимальною ціною та в найкоротші терміни, погасивши максимум заборгованості, але й активно сприяти продажу авто та ще й отримати бонус!
Тепер докладніше: спеціально для своїх клієнтів компанія розробила бонусну програму під назвою «Запрошення на торги». Завдяки цій програмі, потенційні покупці отримують право на безкоштовну участь у торгах,а у разі купівлі авто - подарунок, а Ви, як власник авто, отримуєте можливість запросити до торгів якнайбільше своїх знайомих. Адже, чим більше учасників прийматиме участь у торгах за Ваш лот/авто, тим вищою буде кінцева ціна продажу, і, відповідно, більшою сума погашення заборгованості по кредиту!
Якщо Ви бажаєте стати власником картки-запрошення, уважно ознайомтеся з умовами: особі, котра має намір продати кредитний автомобіль через Авто Аукціон, видається на руки 20 пронумерованих карток, з можливістю їх подальшого поширення. Потенційний покупець повинен лише внести номер картки при реєстрації на сайті в спеціально відведеному полі. В разі виграшу покупця в торгах та здійснення ним реального факту покупки на Терміналі, Продавець отримує бонус: 50 y.e.

а покупець – подарунок: автомобільний набір і повний бак пального! Варто пам’ятати, що дія однієї картки поширюється лише на одну особу, а самі картки можна отримати при оформленні документів на продаж автомобіля в Вашому банку!

Окрім того, потенційний покупець за наявності картки може прийти в офіс «Автомобільних Аукціонів» у м. Київ, вул. Палладіна,18/30, та, отримати безкоштовно консультації щодо участі в он-лайн торгах, умов реалізації авто з аукціону, шляхів вирішення погашення заборгованості по кредиту, та умов придбання авто на аукціонах.

Довідка про компанію: ТОВ «Автомобільні Аукціони» створене в 2008 році. Основна місія компанії – створення найкращих умов для купівлі-продажу вживаних авто в Україні. Компанія має в своєму розпорядженні унікальний для України Термінал , здатний розмістити до 12 тисяч автомобілів одночасно. На Терміналі забезпечується відповідальне зберігання і передпродажну підготовку автомобілів, потужності компанії і команда професіоналів здатні забезпечити обслуговування декількох сотень авто щодня.
В умовах кризи «Автомобільні Аукціони», в першу чергу, є надзвичайно вигідним та оптимальним рішенням проблеми для тих, хто вимушений продати кредитні автомобілі через неможливість погашення кредиту. Завдяки співпраці з банками та здатності швидко і професійно вирішувати питання оформлення відповідних документів, доставки, зберігання і передпродажної підготовки автомобілів, ми гарантуємо швидкий та абсолютно прозорий продаж автомобіля за найвищою ціною (аукціони проводяться лише на підвищення), що повністю відповідає як інтересам банку, так і інтересам колишнього власника.

www.autoauction.in.ua

Похожие пресс-релизы