Фонд Народонаселення ООН організує молодіжну конференцію на тему "Здорова молодь - здорове майбутнє"

19-21 жовтня 2007 року в домі творчості «Актор» в Ялті відбудеться молодіжна конференція, метою якої є презентація та обговорення успішного досвіду, результатів роботи, визначення проблемних питань та шляхів подальшого розвитку в сфері здоров'я молоді. Основними темами для обговорення будуть профілактика ВІЛ/СНІД, інфекцій, що передаються статевим шляхом, вживання наркотичних і психоактивних речовин та профілактика небажаної вагітності серед молоді.

Планується, що на конференції зберуться близько 70 учасників. У роботі конференції приймуть участь представники ФНООН, Міністерства освіти та науки України, студенти ВНЗ, члени мережі молодіжних організацій ФНООН, члени Молодіжної консультативної ради при ФНООН, переможці конкурсу міні-грантів ФНООН та інші.

Разом вони розроблять рекомендації для подальшої роботи зі студентською молоддю в рамках мережі студентських організацій ФНООН. Також, буде обговорений план заходів по роботі з молоддю на 2008 р.

Конференція відбудеться в приміщенні «Дому творчості Актор» в Ялті за адресою: вул. Дражинського, 35 (www.dtakter.com). Вхід для преси - вільний. Початок конференції о 14.00 год.

Контактна особа:
Володимир Шемаєв, Секретар Представництва ФНООН
тел. + 38 044 5360824,
e-mail: [email protected],
www.unfpa.org.ua

***
Фонд Народонаселення ООН - міжнародне агентство розвитку, яке відстоює право кожної жінки, чоловіка й дитини насолоджуватися життям, здоров'ям, з рівними можливостями для всіх. ФНООН надає підтримку країнам у використанні даних про населення для формування політики й програм, покликаних зменшити бідність і гарантувати, що кожна вагітність є бажаною, що пологи безпечні для здоров'я, кожна людина захищена від ВІЛ/СНІД/ІПСШ та впевнена у своєму здоров'ї.