pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Активісти антикорупційного руху йдуть у гори – до сільських шкіл

Регіональний ресурсно-інформаційний центр (РІРЦ) проекту «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна» спільно з Молодіжним громадським центром „Еталон”, що виконує в області ініціативу „Для молоді – некорумповане завтра” за підтримки проекту „Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні” провели спільну антикорупційну інформаційну акцію на тему „Освіта – без корупції”. 5 березня акція проводилася у Косові, а 6 березня у Верховині Івано-Франківської області
Учасниками акції стали керівники та вчителі загальноосвітніх шкіл Косівського та Верховинського районів, керівники та працівники районних відділів освіти. Присутні обговорили результати дослідження, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології в липні 2007 року та результати соціологічного дослідження щодо ставлення до корупції студентів вищих навчальних закладів в Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській та Чернівецькій областях проведеного РІІРЦ в вересні-жовтні 2007 року. Обидва дослідження стосувалися корупції в системі освіти та проводилися за підтримки проекту «Гідна Україна».
В ході дискусій, що виникла на антикорупційних акціях в Косові та Верховині було досягнуто спільної думки про те, що антикорупційні установки слід давати ще у шкільному віці. А для цього школярам слід дохідливо, але послідовно, пояснювати, що корупція не тільки руйнує державу, а й принижує та руйнує особистість кожного з нас.
До цієї роботи вже долучилися Молодіжний громадський центр „Еталон”, який в рамках ініціативи „Для молоді – не корумповане завтра” готує збірку коміксів та плакатів для учнів сільських шкіл; також учням шкіл чотирьох гірських районів Прикарпаття буде запропоновано взяти участь у конкурсі творів на антикорупційну тематику, а переможці будуть відзначені цінними призами. Згадана ініціатива реалізується на професійному рівні командою психологів, педагогів, юристів, які, поєднавши знання з творчим підходом, намагаються достукатися до дитячих душ та розуму, спонукаючи молодих громадян опиратися корупції.
Проект «Гідна Україна» виконується компанією Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI) у партнерстві з українськими організаціями за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Проект розрахований на два роки і має на меті підтримку незалежного громадського моніторингу й представництво та захист громадських інтересів в пріоритетних сферах боротьби з корупцією, що були визначені Урядом України у програмі співробітництва із Корпорацією "Виклики тисячоліття» (MCC - Millennium Challenge Corporation).
Контактна особа: координатор РІРЦ в Івано-Франківській, Чернівецькій, Закарпатській та Тернопільській області Оксана Федорович, тел. 0342 504605б, e-mail [email protected], адреса: вул..Дністровська 26, офіс 12, м.Івано-Франківськ. Про діяльність РІРЦ детальніше можна дізнатися на веб-сторінці www. rirc.if.ua.

Похожие пресс-релизы