pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Запровадження соціально-екологічної програми «Разом за чисте місто»

15 травня в Національному ботанічному саду ім. М.М. Гришка відбулася презентація наступного етапу програми «Разом за чисте місто» компанії «САН ІнБев Україна» та ТМ «Чернігівське» в рамках глобальної ініціативи «Better World» («Кращий світ»). Метою проекту є привернення уваги громадськості до стандартів цивілізованого дозвілля на природі та захисту довкілля загалом.

Проблема засмічення зон відпочинку стає все більш актуальною та вимагає конкретних дій, спрямованих на її вирішення. Відсутність культури цивілізованого відпочинку у киян має руйнівні наслідки, адже через викидання сміття порушується закон кругообігу речовин в природі. Парки та сквери в містах України потерпають від цієї проблеми.

Компанія «САН Інбев Україна» закликає киян дотримуватися елементарних правил поведінки на природі та сприяє тому, щоб в одному із найпопулярніших місць відпочинку Києва – Національному ботанічному саду ім. Гришка – було створено умови для якісного дозвілля. На території Ботанічного саду компанія встановила більше 50 об’єктів, що зроблять перебування на природи зручнішим, приємнішим та екологічно більш безпечним; серед них – альтанки та лавочки з екологічно чистого матеріалу, а також смітники, котрих не завжди вистачало. Відтепер в Ботанічному саду є реальна можливість відпочити з друзями, не завдаючи при цьому шкоду довкіллю, та насолоджуватися красою Саду, сидячи у комфортних альтанках.

В.о. директора з корпоративних зв’язків «САН ІнБев Україна» Володимир Косенков: «Сьогодні проблемою є як низький рівень екологічної культури громадян, так і нестача облаштованих належним чином місць відпочинку. Наша компания вже декілька років є організатором соціальних програм, спрямованих на покращення навколишнього середовища в Україні; спочатку ми проводили проекти в Миколаїві, потім - в Харькові та Чернігові. Вже другий рік поспіль ми впроваджуємо проект «Разом за чисте місто» і в Києві. Минулого року було встановлено устаткування у столичному парку «Перемога». Ініційований нами проект покликаний сприяти вирішенню обох вищезазначених проблем одночасно. Сподіваємося, створені нами умови стануть запорукою цивілізованого дозвілля в Ботанічному саду».

Директор Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка Наталія Заіменко: «Ми докладаємо усіх можливих зусиль задля того, щоб утримувати Ботанічний сад в чистоті, проте через низьку культуру відвідувачів по відношенню до природи та місць відпочинку цього недостатньо. Тому ми вдячні компанії «САН ІнБев Україна» та ТМ «Чернігівське» за цей проект; ми впевнені, що тепер ситуація із засміченням зміниться на краще».

Запровадження соціально-екологічного проекту «Разом за чисте місто» в Національному ботанічному саду ім. М.М. Гришка є не першою ініціативою компанії «САН ІнБев Україна» в напрямку охорони довкілля. До того ж, минулого року київський парк «Перемога» облаштували зручними об’єктами для культурного відпочинку. У подальшому компанія планує продовжувати діяльність у напрямку захисту довкілля та запроваджувати нові ініціативи. Інформацію про інші екологічні проекти «САН ІнБев Україна» можна отримати на веб-сторінці http://www.suninbev.com.ua/social.php

«САН ІнБев Україна» сім років поспіль залишається безперечним лідером на вітчизняному пивному ринку, доля – 38%. У склад ВАТ «САН ІнБев Україна» - лідера національного пивного ринку та підрозділу першої по обсягом продажу компанії InBev, входять три великих пивних заводи в Чернігові, Харкові та Миколаєві. Портфель пивних брендів компанії складається із міжнародних марок Stella Artois, Beck’s, Brahma, Staropramen, Leffe, Hoegaarden, Lowenbrau, а також національних: Чернігівське, Рогань, Янтар.

ТМ «Чернігівське» - це великий національний бренд у портфелі компанії «САН ІнБев Україна».

Похожие пресс-релизы