Київський музей Російського мистецтва запрошує на офіційне відкриття виставки: «Сергій Григор’єв та Віктор Зарецький - мистецька

Експозиція творів двох відомих українських живописців професора, народного художника СРСР Сергія Олексійовича Григор’єва та лауреата Державної премії України ім.Т.Шевченка Віктора Івановича Зарецького – це визначна подія у творчому житті українського образотворчого мистецтва. Іхні картини є окрасою багатьох українських музеїв, приватних галерей та колекцій.

Унікальність цієї виставки в тому, що творчість художників зовсім різна за стилем живопису. На виставці представлені оригінальні та яскраві твори нонконформіста Зарецького та ліричні стримані пейзажі реаліста Григор’єва.

Ці митці світового масштабу та класики українського мистецтва, які достойно представляють українську культуру світовій спільноті.

Твори Сергія Олексійовича Григор’єва та Віктора Івановича Зарецького, як і на початку своєї творчості й до сьогодення приваблюють глядача. Про це свідчить не тільки колекціонування витворів мистецтва художника в останні роки, але й показ та організація їх персональних виставок.

Виставка Зарецького та Григор’єва у залах Київського музею Російського мистецтва це справжнє свято для істинних шанувальників та цінителів мистецтва, тим більше, що роботи, які представлені на цій виставці, були люб’язно надані з приватних колекцій.

Серед запрошених на відкриття виставки можна буде побачити, як видатних мистецтвознавців, так і політичних діячів, знавців українського мистецтва, серед них:
Ющенко К.М. Голова наглядової ради Фонду «Міжнародний благодійний фонд „Україна 3000»;
Богуцький Ю.П. Міністр культури і туризму України;
Яценюк А.П. Міністр закордонних справ України;
Гриценко А.С Міністр оборони України;
Балога В.І. Глава Секретаріату Президента України;

- Тимошенко Ю.В. лідер Блоку Юлії Тимошенко;
Шаповал В.М. Голова Центральної виборчої комісії та багато інших відомих людей.

Виставка розпочнеться 27 листопада 2007 року о 17 годині у виставковому залі Київського музею Російського мистецтва за адресою:

м. Київ, вул. Терещенківська, 9

Акредитація за телефонами 8 (067) 945-69-78; 8 (050) 215-01-71