pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Американська політична група виділила кошти на будівництво у с. Комарівка

Київ, 14 жовтня, 2009 р. – Український філіал організації «Демократи за кордоном», групи пов'язаної з Демократичною партією США, відзначає отримання президентом Бараком Обамою Нобелівської премії миру та жертвує нові вікна на суму 50 000 гривень дитячому будинок в Київській області.
«Ми всі дуже пишаємося, що Обама був обраний лауреатом Нобелівської премії миру у 2009 році», - каже голова спілки «Демократи за кордоном» в Україні Рено Доменіко. - «Я думаю, що газета «New York Times» влучно описала цю подію, зазначивши, що президент Обама досяг величезного прогресу в забезпеченні позитивного лідерства у світі - світі, який гостро потребує конструктивного лідерства».
«В рамках святкування з приводу отримання президентом Обама премії, ми надаємо вікна на суму 50 000 гривень для завершення будівництва нового медичного центру в дитячому притулку села Комарівка», - каже він.
За словами Доменіко, організація «Демократи за кордоном» має відділення в різних країнах світу. Організація об’єднує американців, що живуть за кордоном, та надає їм можливість брати участь у політичному житті США. Відділення в Україні нараховує 170 членів, всіх американських експатріантів, що проживають в Україні.
Гроші на купівлю вікон були зібрані під час заходу з приводу інаугурації Обами як 44-ого президента Сполучених Штатів , що проводився організацією минулого січня у Києві.
Вікна були подаровані сьогодні Віктору Андрійовичу Стриженко, директору середньої школи-інтернату села Комарівка, під час прес-конференції у готелі «Опера» у Києві. Були присутні члени українського відділення організації «Демократи за кордоном» та декілька дітей з притулку. Після конференції дітей чекав обід та відвідування київського зоопарку перед поверненням до Комарівки.
# # #

За більш детальною інформацією звертайтеся:
Рено Доменіко
Голова організації «Демократи за кордоном» в Україні,
+38 (067) 503 04 33

Похожие пресс-релизы