pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Приватне підприємство "Січ"

ПП "СІЧ" на протязі 13 років успішно реалізує на українському ринку свою продукцію, будучи виробником бетонних, залізобетонних та гіпсових виробів. Керуючись своїм досвідом успішної роботи на цьому ринку, пропонує тільки ту продукцію, яка максимально відповідає найвимогливішим запитам.
Під торговою маркою „Декор-Бетон” ми пропонуємо облицювальну фасадну плитку, більш ніж 30 видів різноманітних залізобетонних огорож, фігурні елементи мощення та малі архітектурні форми з бетону (тротуарна плитка, бордюри, лотки, квітники і тощо), пластикові та склопластикові форми для виготовлення огорож, плитки та ін. ПП „Січ” одне із перших в Україні розпочало виготовлення облицювальної декоративної гіпсової плитки, що стала гідною альтернативою керамічній плитці та природному каменю.
Вся продукція виготовляється відповідно до затвердженої технології та конструкторської документації. Широкий асортимент та жорсткий лабораторний контроль якості продукції на всіх етапах стали запорукою успіху компанії і забезпечили їй гідну ділову репутацію.
В арсеналі підприємства постійно з’являються нові перспективні розробки та виробничі потужності – все це сприяє освоєнню абсолютно нових напрямків діяльності.
Але, не зупиняючись на досягнутому, для задоволення всіх потреб наших клієнтів, ми можемо запропонувати Вам наступний асортимент пропонованих послуг, враховуючи всі побажання клієнта: великий вибір дерев’яних архітектурних форм для саду і двору (арки, перголи, альтанки, дитячі майданчики та гойдалки, садові та паркові меблі, лавки та ін.), професійні системи водовідводу, широкий вибір натурального каменю, гальки, різноманітні фігурки тварин з бетону, фонтани та статуї.
На сьогодні компанія має представництва у Вінницької області: м. Іллінці, м. Гнівань, с. Джурин, м. Могилів-Подільський, м. Жмеринка, м. Бар, м. Ямпіль, смт. Муровані - Куриловці; в Житомирській області: м. Бердичів; в Київській області: смт Володарка.
ПП "СІЧ" також активно займається будівництвом та облаштуванням фінських саун, російських лазень, інфрачервоних кабін та турецьких хамамів. Співпраця з провідними світовими виробниками обладнання гарантує високу якість, а різноманіття аксесуарів зроблять відпочинок у побудованій сауні не лише корисним, а й приємним.
Контакти: м. Вінниця, вул. Максимовича, 10, тел: (0432)53-16-30, 53-16-27
http:/www.dekorbeton.com.ua
[email protected]

Похожие пресс-релизы