pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Кількість точок продажу торгівельно-сервісної мережі партнерів Дисконтної програми Укрпромбанку досягла 128

Кількість точок продажу мережі партнерів Дисконтної програми Укрпромбанку досягла 128

26 червня 2008 року кількість точок продажу торгівельно-сервісної мережі партнерів Дисконтної програми Укрпромбанку досягла 128. Дисконтна програма діє з 1 січня 2008 року. Для того, щоб отримати знижку, досить пред'явити платіжну картку, емітовану Укрпромбанком. Розміри знижок складають від 1% до 20% і залежать від рівня картки, а також від умов співпраці з кожним з партнерів Дисконтної програми.

Власники платіжних карток Укрпромбанку можуть скористатися знижками на наступні види товарів та послуг: комп'ютерна техніка та устаткування, ювелірні вироби, меблі, побутова техніка, медикаменти, оптика, годинники, книги, взуття, товари для дітей, послуги салонів краси, туристичних агентств, страхових компаній, стоматологічних клінік, ательє, фотосалонів, ресторанів та кафе.

На сьогоднішній день Дисконтна програма Укрпромбанку діє в 17 містах України: Дніпродзержинську, Дніпропетровську, Донецьку, Києві, Кіровограді, Ковелі, Кривому Розі, Луцьку, Мукачеві, Миколаєві, Нікополі, Новомосковську, Одесі, Харкові, Ужгороді, Хусті та Черкасах.

З січня в 2008 року розміри знижок та партнери Дисконтної програми вказуються в Дисконтному каталозі, з яким можна ознайомитися у відділеннях Укрпромбанку або на корпоративному сайті: www.ukrprombank.ua

Довідка:

Укрпромбанк зареєстрований в 1989 році. На 1.05.08. мережа філій Укрпромбанку складається з 293 філій та відділень; кількість банкоматів – 490, кількість банківських терміналів – 468; кількість торговельних терміналів – 819.

Укрпромбанк входить у першу групу банків по рейтингу НБУ (найбільші банки).
Станом на 01.05.2008 р. активи банку становлять – 13 067,4 млн. грн.; кредитно-інвестиційний портфель – 10 596,1 млн. грн.; регулятивний капітал банку становить – 1 325,6 млн. грн., депозити фізичних осіб – 7 141,7 млн. грн., депозити юридичних осіб – 2 204,2 млн. грн.

У 2007 році Укрпромбанк отримав позитивні кредитні рейтинги, що свідчать про високу надійність та спроможність банку виконувати всі свої зобов’язання в умовах, які склалися на українському фінансовому ринку:
- рейтинг за національною шкалою на рівні ua.A зі стабільним прогнозом, присвоєний національною компанією „Кредит-рейтинг”;
- довгостроковий міжнародний рейтинг кредитоспроможності B2/Not Prime/E+/A3.ua, присвоєний міжнародним рейтинговим агентством Moody’s Investors Service.

Прес-служба Укрпромбанку

Похожие пресс-релизы