с помощью сервиса можно бесплатно разместить пресс-релиз вход регистрация

Транспорт и логистика

ACEX Projects for World Cup 2018

The first game of the Russian team right after the opening ceremony, was held with Saudi Arabia, ACEX team together with Aramex Saudi Arabia arranged the delivery of more than a ton of the national attributes for Saudi Arabia fans. Branded bracelets, scarfs, flags, banners came to Russia as a diplomatic cargo. Upon arrival, the expert of ACEX customs department Artem Oleynik met the cargo in the airport and managed all the customs procedures. The attributes were delivered to the Saudi Arabia fans in time.

Проекты ACEX к чемпионату мира 2018

Первая игра российской команды прямо после церемонии открытия Чемпионата мира проводилась с командой Саудовской Аравией. А команда ACEX вместе с Aramex Саудовская Аравия доставила более тонны национальных атрибутов для болельщиков садуовцев. Фирменные браслеты, шарфы, флаги, баннеры прибыли в Россию как дипломатический груз.

«О.Л.К.» вводит услугу резервирования мест хранения на складе в Москве

«Очаковская Логистическая Компания» («О.Л.К.») вводит новую услугу на складе в Москве – резервирование мест для хранения грузов.

«Транзитки» в Киргизию активно оформляются в Томске

Томская таможня отмечает активное оформление транзитных деклараций на товары, перемещаемые в Киргизию.
С начала 2018 года через Томскую таможню подано 126 транзитных деклараций на товары Евразийского экономического союза (ЕАЭС, Союз), перемещаемые в Киргизию.

Аренда подъемников: подбор техники для уличных работ

Подъемники-самоходы – истинная волшебная палочка для владельцев складов или строительных фирм. Вдобавок они необходимы при обрезке кроны деревьев, ремонте лицевой стороны здания. Нет нужды брать свое оборудование – аренда подъемников в разы оптимальнее.

New Office and Warehouse of ACEX in Finland Started its Operations

The high-tech warehouse, class A, of 1200 sq.m and 10 m high and new modern office of 260 sq.m started its operations in Helsinki - ACEX Representative in Finland (Optima Freight Oy).
The company board made the decision on extension as former resources did not allow to operate the freight traffic of the company clients through Helsinki.
The new warehouse gave new opportunities. The bigger storage space for pallets, the modern warehouse equipment and automation of loading and unloading are now available.

Порядок временного ввоза автомобилей нужно соблюдать

Томская таможня предупреждает об административной ответственности за нарушение порядка временного ввоза автомобилей, зарегистрированных за пределами Евразийского экономического союза (ЕАЭС) и временно ввезенных на его таможенную территорию.

ACEX reminds about Requirements for Shipping Documents in China

China customs required additional information for advanced cargo declaration and improve the shipment description on June 1st.
There are additional items to be declared and new requirements concern all shipment destination to China
Following information is required on AWB and HAWB.
a. shipper's corporate registration code (identifier type and number)
b. consignee's corporate registration code (identifier type and number)
c. shipper's Tel or Fax number
d. consignee's Tel or Fax number
e. consignee's specific contact person name & contact number

Logistics Services Outsourcing is a Key Industry Trend. ACEX at the Russian Retail Week

Panel session with the participation of logistics operators was held for the first time at RRW. Members of ACEX board of directors Andrey Andreev and Miroslav Zolotarev shared their views on the role of logistics companies in the supply chain from producer to retailer.

Авиадоставка груза из Страсбурга, Франции в Екатеринбург

ТЭК «Север-Юг» организует доставку Вашего груза из Страсбурга в Екатеринбург.